Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen koszorúslány ruhához milyen színű cipő illik inkább? Fehér, vagy fekete?
Figyelt kérdés
Nem nagyon szeretnék külön erre az alkalomra lila cipőt venni, ezért kérdezem.
Tudom amúgy, hogy nem a legjobb témakör, de a szépség-divat fórumon tapasztalatom szerint elkényeztetett fruskák írnak, akik nem lennének képesek felfogni, hogy miért nem veszek lila cipőt... Én egyébként a feketére szavazok. Persze ha nagyon muszáj van pénzem lilára is :)
A link: [link]
Előre is köszönöm a választ :)
2011. márc. 30. 09:31
11/17 anonim válasza:
Én is most leszek koszorúslány nemsokára :) a ruha már ki van nézve most hétvégén megyek lefoglalni, és elvileg az enyém halvány rózsaszín lesz, kicsit kisebb abronccsal. Én pont tegnap vettem hozzá cipőt ami csillámos és ilyen mindenféle szinekben káprázik :D anynira nem feltűnő ,de nekem tetszik,ráadásul a ruhám alatt annyira nem fog látszani. Én a helyedben a Te ruhádhoz (ami mellesleg iszonyat szép), én is fekete szinű cipőt vennék :)
12/17 anonim válasza:
szerintem a "jó" kategóriában van a fekete:)
és ha megfogadod egy előző válaszoló tanácsát (fekete kiegészítők), átkerülhet a tökéletes kategóriába is:)
13/17 anonim válasza:
A fekete a legjobb választás. A lila cipő hidd el, hogy eltúlozná, sok lenne.
14/17 anonim válasza:
Fekete, egyértelműen. Mivel nagyon egyedi színe van a ruhának, így majdnem lehetetlen lenne hozzá lila színű cipőt találni, ha meg más árnyalatú, az idétlen lenne. Amúgy én is a fekete kiegészítőkre szavazok, főleg a fekete köves fülbevalóra :)
15/17 anonim válasza:
Szép ruha,fehérben vagy krémszínben felvenném az esküvőmre ami idén lesz :-) Én a feketére szavazok,az mindenhez megy és senki nem a cipődet fogja bámulni így egy kis pénzt is spórolhatsz.Érezd jól magadat az esküvőn ebben e csodaszép ruhában :-)
16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ. Akkor fekete lesz fekete kiegészítőkkel :)
2011. márc. 30. 12:31
17/17 anonim válasza:
A fekete cipő is elmegy hozzá. Ha szeretnéd tehetsz rá a ruha színéhez passzoló cipőklipszet. Meska.hu-n készítenek cipőkliplszeket. Amúgy díszítés nélkül is tökéletes a fekete cipő hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!