Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fekete-fehér-bordó-ezüst sok ennyi szín egy esküvőre?
ruhám, torta, fekete-fehér lesz
k.lányok ruhája ilyesmi:
bordó, ezüst szalaggal, és ezüst dísszel a mellrészen
asztalterítő fehér, rajta bordó futó, azon vékony ezüst futó, székszoknya ugyan így-fehér-bordó-organza ezüst
de akkor a meghívó milyen legyen?
Szerintem nem túl sok, hiszen a fekete és a fehér nem nagyon élénk, erős színek, így nem lesz túl sok az összhatás. A meghívóra más színt ezeken kívül nem tennék, innentől a te ízlésed domináljon. Van pár lehetőség, ezeket felvázolom:
-fehér alap, fekete betűk, esetleg vmi apró bordó vagy ezüst dísz (mondjuk egy sorminta vagy szalag vékony csíkban)
-bordó alap, fehér betűk, esetleg vmi pici ezüst díszítés (a fekete nem biztos, hogy mutatna a bordón, attól függ, milyen árnyalat)
-fehér alap, ezüst betűk (bár ez lehet, hogy túl csillogós)
köszi, az első variációdat találtam ki én is, ilyesmi meghívóval:
De nagy a felhajtás!!!!
De nagy az irigység.
De persze az elvált,megcsalt keserű nők fújnak azokra a leginkább akik épp boldog párkapcsolatban élnek és urambocsá még esküvőjük is lesz.
nem sok, mivel a fekete és a fehér mindenhez megy. ehhez én fehér meghívót tudnék elképzelni, fekete vagy sötétezüst betűkkel és bordó díszítéssel (futó- vagy sarokdísz).
második Te meg igazán szégyellhetnéd magad...
Szia!
Szerintem nagyon jó színeket választottál, biztosan szép lesz:) A meghívóra egyelőre nincs ötletem, de amint lesz írom:)
Sok boldogságot.
Hu, először azt mondtam magamban, hogy huuu ez hogy fog kinézni? De ahogy olvastam tovább be kellett látonm, hogy nagyon is jól! :)
Találtam pár mintát:
1) Jó benn, hogy két szín is látszik az elején, szépen mutat.
2)Ez lehetne akár fordítva is, hogy a szalag lenne bordó, bár ez a kombináció sem rossz.
3)Itt is lehetne variálni a színeket, szerintem jól néz ki ez a tipus is.
Hát nagyjából ennyi! :)
Remélem sikerül olyat ötletelnetek, ami tetszik majd!
Sok-sok boldogságot!
22N
köszi, az utolsó linked nagyon tetszik...:)
dekorációra ha van ötlet, szívesen fogadom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!