Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanú leszek az esküvőn, milyen ruhában illik lennem?
Figyelt kérdés
Decemberben tanú leszek édesanyám esküvőjén (polgári), és nem igazán tudom, hogy milyen ruhában lenne illő megjelennem. Nyilván nem viríthatok mint egy papagáj, és túl kivágott sem lehet, de nem is szeretném magamra vonni mindenkinek a figyelmét. :) Itt van pár link azokról a ruhákról, amik nekem tetszenek:
A segítséget előre is köszönöm! 19/L
2012. júl. 19. 13:50
11/21 anonim válasza:
Első kettő nem tetszik.Vagyis nem rosszak,de egy 19 éves lánynak nem tudom elképzelni:))Viszont az utolsó kettő nagyon jól néz ki.Az utolsót választanám,az inkább illik esküvőre:)Nagyon csinos leszel!:)
12/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Nekem is a 4. tetszik a legjobban, de a többi is nagyon szép, ezért nehéz a választás. :)
2012. júl. 19. 14:08
13/21 anonim válasza:
Szia!
Szerintem is az első és az utolsó a legszebb. De bármelyikre is esik a választásod biztos nagyon csinos leszel. Sok boldogságot édesanyádéknak.
19L
14/21 anonim válasza:
Én is anyukámnak voltam a tanúja. A szertartásra egy fekete-fehér nadrágkosztümöt vettem fel. Azon oknál fogva, mivel a két tanú is ki volt ültetve a pár mellé, a násznéppel szemben, és én feszélyezve éreztem volna magam rövid ruhában. Majd magára a bulira hagytam a koktélruhát. Én a teljesen pirosat hanyagolnám, szerintem túl kirívó. Az sz utolsó kettő egy szép boleróval szerintem teljesen ok.
15/21 anonim válasza:
2.vagyok
Nekem egyébként az elso tetszik a legjobban meg még az utolso johet szoba nálam. De az elso viszi a pálmát.
16/21 anonim válasza:
Nekem az utolsó tetszik a legjobban. Csak az merült fel bennem, hogy decemberre nem lesz kicsit túl lenge ez a ruha? Meg a többi is, amit belinkeltél?
17/21 anonim válasza:
Az utolsót az nagyon szép. A pirosak szerintem nem alkalomhoz illőek. A
18/21 A kérdező kommentje:
Zárt helyen leszünk, szóval nem hiszem, hogy fázni fogok a ruhában.
Köszönöm a válaszokat!
2012. júl. 19. 18:28
19/21 anonim válasza:
A 4. szép, egy kis lila boleróval! :D
20/21 anonim válasza:
Pirosban, fehérben és feketében nem illik menni. Én az utolsót választanám, az a legszebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!