Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanú leszek az esküvőn, milyen ruhában illik lennem?
Decemberben tanú leszek édesanyám esküvőjén (polgári), és nem igazán tudom, hogy milyen ruhában lenne illő megjelennem. Nyilván nem viríthatok mint egy papagáj, és túl kivágott sem lehet, de nem is szeretném magamra vonni mindenkinek a figyelmét. :) Itt van pár link azokról a ruhákról, amik nekem tetszenek:
A segítséget előre is köszönöm! 19/L
A fehér és a piros a menyasszony, illetve éjfél után az újasszony színe, úgyhogy a piros ruhát semmiképpen sem választanám.
Feketét (gyász-színt) ma már sokan felvesznek esküvőre is, hiszen az mindig elegáns.
Esküvőszervezőként sokszor vagyok fekete nadrágban, fekete topban, mert slankít :-) (bár így sem leszek kisebb), hozzá színes, fényes alkalmi blézert veszek fel, így már nem gyászos :-)
Azonban én is a négyesre szavaznék.
Választhatnál még kéket (sötét vagy királykéket) is, az is visszafogott, mégis nagyon elegáns.
Amúgy a ruha színe nagyban függ attól, hogy milyen típusba (tavasz, nyár, ősz, tél) tartozol, mert nem biztos, hogy a kinézett szín harmonizál veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!