Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek arról, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, ha valaki a vendégek közül direkt fehér ruhát vesz fel az esküvőre?

Figyelt kérdés

Nővéremnek nemsokára lesz az esküvője. A vőlegénynek van egy barátnője (szerintem kicsit rá van indulva egyébként leendő sógoromra), aki szintén hivatalos természetesen. Kérdezte, hogy milyen ruhát vegyen fel, testvéremék pedig elmondták neki, hogy hát fehéret és feketét ugyebár nem illik.

Erre a nő direkt egy fehér ruhát vásárolt. És hangsúlyoznám, hogy nem az van, hogy ez volt neki otthon és nem akart pénzt költeni új ruhára, hanem direkt az esküvőre vette újonnan!

Ti hogyan kezelnétek ezt a helyzetet? Mert szegény nővérem kezd nagyon kibukni mostmár...

(Persze nem ez az egyetlen dolga, de ezt ilyen eléggé aljas húzás szerintem.)

2012. júl. 13. 23:16
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
90%

Ez valóban bosszantó tud lenni, de azzal nyugtatnám magam(és jogosan), hogy a vendégek a nagy napon úgyis ránk figyelnek és nem a többi vendégre.. Arról nem is beszélve, hogy bárhogy lejthet a csaj a vőlegénynek, nem őt veszi feleségül.

Ezzel bíztasd őt. Észre sem fogja venni, hogy ott a lány, akkora lesz a pörgés, és hogy az a nap az övé. A vőlegénye szereti, feleségül veszi, a rokonok együtt örülnek az ő boldogságuknak. A csaj meg csak keseregjen magában, meg evgyen fel fehér ruhát ha jól esik neki.. :) Aztán a régi vágású nagymamák majd épp eleget néznek rá csúnyán a fehér ruha miatt.

2012. júl. 13. 23:22
 2/41 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem küldj neki e-mailt, vagy üzenetet, hogy nyomatékosan megkéritek, hogy fehérben ne legyen az esküvőn.

Én is voltam ilyen esküvőn, ahol a menyasszony egyik "barátnője" fehérben ment. Olyan Marylin Monroe-s ruhában.

Mikor volt a fotózkodás, és egymás mellé álltak, meg is jegyezte egy másik vendég nemtetszően, hogy na, most ki a menyasszony. Hümmögtek is páran, hogy igaza van.

2012. júl. 13. 23:23
 3/41 anonim ***** válasza:
69%
Mennyire fehér? Én ezt a fehér, fekete, piros ruhás dolgot már egy kicsit túlzásnak tartom. Oké, hogy az ő napja,de azért az a fehér ruha mégsem úgy néz ki mint egy mennyaszónyi ruha nem?
2012. júl. 13. 23:24
 4/41 anonim ***** válasza:
55%
Totál mindegy, ki milyen színű ruhában van.
2012. júl. 13. 23:28
 5/41 anonim ***** válasza:
61%

Tekintve, hogy ez az amerikai fehér, fekete, piros ruha szokás engem nem érdekel, így felőlem jöhetne mindenki olyan ruhában amilyenben akar.

Az meg, hogy ráindult a csaj nem sokat számít. Elvégre a vőlegény a nővéredet veszi el, nem őt.

2012. júl. 13. 23:29
 6/41 anonim ***** válasza:
84%
Mivel meg is kérdezte-de nyilván egyébként is tudta-hogy nem fehérben kéne menni és mégis fehéret vett, valószínű élvezi, hogy idegesítheti a barátnődet, vagy ha tényleg bejön neki a vőlegény, akkor ezzel is jelzi hogy "nehogymár"... Ha ilyen, akkor nem lehet valószínű hatni rá ész érvekkel, úgyhogy én a barátnőd helyében megnézném a ruháját és szánakozva megjegyezném, hogy "Fehér? Hát te tudod..." Aztán az esküvőn-ha tényleg olyan fehér a ruha-kapja majd a megjegyzéseket mástól is.:)
2012. júl. 13. 23:29
 7/41 anonim ***** válasza:
84%
Bocsi, nem barátnőd, hanem *nővéred:D
2012. júl. 13. 23:30
 8/41 A kérdező kommentje:

Fehér szatén ruha. Oké, csak térdig érő, meg ugyebár nem uszályos, de mégis. Főleg ha előre szólnak is neki, hogy fehéret és feketét nem illik (mivel ugye vannak az életben alapvető illemszabályok - nem véletlenül, amiket jó betartani), akkor könyörgöm, miért kell?

Tudom én, hogy magáról állít ki bizonyítványt a lány, nővérem is tudja, de igenis bosszantó - ez a legmegfelelőbb szó rá.

2012. júl. 13. 23:30
 9/41 A kérdező kommentje:

Legjobb tudomásom szerint egyébként ezt a fehér-fekete-piros nem amerikai "divat", egyszerű illem. A fehér ugyebár a menyasszony színe (kellene legyen...), a feketét temetésre vesszük fel, a piros pedig a menyecske ruha színe hagyományosan (Magyarországon).

Az amerikai hóbor a valami kék, valami új, stb., nem azzal kevered véletlenül? :)

2012. júl. 13. 23:34
 10/41 anonim ***** válasza:
86%

Tényleg nem illik, de ha a nővéred ettől kibukik az esküvője előtt, az eléggé nem normális dolog. Az aljastól ez iszonyú messze van, sokkal inkább udvariatlan dolog.

Egyébként ma már sokan vannak feketében, mert az az ünnepi, és a múlt heti 40 fokban tényleg a fehér a legpraktikusabb, ez nem kétséges. Mint ahogy az sem, hogy nem illik.

Minden esetre kár pörögni rajta, a nővérednek boldognak kéne lenni. Ha ilyen szarságokon felhúzza magát, a csaj eléri a célját: megkeseríti a nővéred napjait. Nem kell foglalkozni vele, a vőlegény a nővéredet veszi el, gondoljatok erre :), a csajnak legyen az a legnagyobb öröme, hogy majmolja a nővéredet és menyasszonynak öltözik. Szerinted ezzel nem alázza porig magát?

2012. júl. 13. 23:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!