Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha két gyerekem van férjhez mehetek fehér ruhában?
Figyelt kérdés
Még fiatal vagyok a kosztümhöz(25 éves)!2012. júl. 2. 15:37
1/25 anonim válasza:
Nem, tiltja a törvény...
Már miért ne mehetnél?!
2/25 anonim válasza:
Nekünk az egyik ismerősünk inkább 40 éves mint 30, 3 gyereke van és fehérben ment férjhez. Szóval miért ne.
3/25 anonim válasza:
Abban mész férjhez, amiben akarsz, és amiben jól érzed megad. Apukám új felesége 42 évesen, fehér kis kosztümben volt, és senki sem szólta meg.
4/25 anonim válasza:
Lehet közös az ismerősünk. Én is ismerek egy 40es nőt. 3 gyerek 3 apától és hófehérben ment férjhez.
5/25 anonim válasza:
Unokatesó esküvőjén a feleség habos-babos ruhában volt, pedig 40 éves volt. Első esküvőn lehet :)
6/25 anonim válasza:
Az kimaradt: akkor volt a "gyereke" 17 éves.
7/25 anonim válasza:
végül is igen, de ha zavar, akkor válassz ekrü vagy tojáshéj színű ruhát. de most a színes vagy színessel kombinált ruhák is divatosak!!
8/25 anonim válasza:
Gondolom azért kérdezted,mert templomi esküvő lesz,és ugye a fehér ruha valamikor a szüzesség jele volt az esküvőn.Szerintem semmi probléma ha abban mész férjhez senki nem fog bele kötni.Ha mégsem érzed jól magad benne,akkor egy tojás vagy bézs színű ruha is gyönyörű lehet.Sok boldogságot!
9/25 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan :) Esetleg legyen a derekadon egy más színű masni, vagy valami :)
10/25 anonim válasza:
Ha a fehér ruha a szüzesség jele, akkor manapság szinte nem is lehetne fehér ruhás menyasszonyokat látni.
Szerintem is nyugodtan vegyél fel olyan színű ruhát, amilyen tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!