Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha két gyerekem van férjhez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha két gyerekem van férjhez mehetek fehér ruhában?

Figyelt kérdés
Még fiatal vagyok a kosztümhöz(25 éves)!

2012. júl. 2. 15:37
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
80%

nekem 1 gyermekem volt mikor hozzámentem a férjemhez

elefántcsont színű ruhám volt és egy bézs szalagot varrattam rá.

fátylat sem vettem fel

hagyománytisztelő vagyok, ,,már amennyire" ezekre adtam

a fátyol miatt fájt a szívem :D de , legalább nem szedte szét a hajam :D

2012. júl. 2. 20:40
 22/25 anonim ***** válasza:
Szerintem is vedd fel bátran. :) Főleg, hogy ilyen fiatal vagy.
2012. júl. 3. 00:05
 23/25 anonim ***** válasza:
41%

Én nem vettem fel fehér ruhát.

Nekünk is volt már 2 gyermekünk amikor összeházasodtunk, eszembe sem jutott fehér ruhában házasodni. Nem vagyok egy nagy hagyománytisztelő ember, de a fehér ruhának jelentése van. Szerintem!

2012. júl. 3. 14:50
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
igen, azért terjedt el, mert régen világos színű ruhájuk csak a gazdagoknak volt, mert könnyen koszolódott, így a luxus szimbóluma lett. bár hogy ezzel a jelentéssel mi volt a bajod, nem tudom...
2012. júl. 4. 02:10
 25/25 anonim ***** válasza:
Ideális esetben egy nőnek életében egyszer van módja hófehér menyasszonyi ruhát ölteni. Ha ez az alkalom két gyerek után érkezett el, akkor is jogod van gyönyörűnek lenni. Ki ne hagyd! Megbánnád...
2012. júl. 13. 00:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!