Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha két gyerekem van férjhez mehetek fehér ruhában?
Figyelt kérdés
Még fiatal vagyok a kosztümhöz(25 éves)!2012. júl. 2. 15:37
11/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. júl. 2. 15:56
12/25 anonim válasza:
Ma már a nők nem törődnek az illemmel. Akár az ötödik házasságkötésükkor is habos-babos fehér ruhában esküdnek.
Akinek van már gyereke,annak illendőbb vagy kiskosztümben,vagy sima,nem hosszú ruhában esküdni. Akár fehérben,de szebb valamilyen vajszínűben.
Ettől függetlenül,esküdj abban,amiben jól érzed magad.
13/25 anonim válasza:
Nyugodtan esküdj fehér ruhában! :)
14/25 anonim válasza:
Miért ne mehetnél fehérben férjhez? Egészen nyugodtan, senki nem fog megszólni.
15/25 anonim válasza:
16/25 anonim válasza:
Még szép, hogy mehetsz ne viccelj!! Én már 34 vagyok, de habos ruhában lesz a templomi ráadásul van egy 9 éves lányom! Mondjuk az szerencse, hogy 10 évet letagadhatok állítólag! ;)
17/25 anonim válasza:
Ha 25 vagy, akkor elég kicsik még a gyerekeid, nehéz lesz elmagyarázni, hogy ne fogdossák, mert koszos lesz, de ha van mellettük valaki, aki vigyáz, hogy tiszta legyen a kezük, akkor miért ne :)
18/25 anonim válasza:
Szerintem is azt vedd fel amibe jól érzed magad. Valahol olvastam erről és azt írták max a fátylat szokták elhagyni de a fehér ruhát nem.
20/25 anonim válasza:
Zöldben is. Amiben csak akarsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!