Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúknál/férfiaknál az esküvői ruházatnál fehér vagy világosabb /pl. enyhébb szürke/ színű nadrághoz milyen színű cipő passzol? Gondolom, fekete semmiképpen sem.
Vendégként vagy vőlegényként
Ha vendég akkor ing legyen színes, kék, rózsaszín, lila, szürke
Vőlegényként pedig inkább fehér vagy bordó ing legyen
A cipőt nem tudom mi illene
ha vendég vagy akkor egy szép színes ing, ne fehéret mert az kicsit unalmas, cipő pedig ilyesmi színű
Cipőből csak feketém van. :(
Ingből a legtöbb fehér színű /bár van köztük egy, ami feliratos/, a maradék fekete, illetve van egy világos lilás/kékes is.
kicsit túlzás hogy a fekete cipőt bármihez felveheted
fehér nadrág, lila ing és még hozzá a fekete cipő akkor már papagájnak is mehetsz
Fehér nadrágom sincs, csak megfordult a fejemben, hogy lehet, hogy kéne venni majd az esküvőre, és abban mennék. Ezért kérdeztem.
Cipőből nem akartam újat venni. Mondjuk, ha megyek a már meglévő szürke gatyámban, akkor ahhoz talán oké lehet a fekete cipő.
Tényleg... Fekete cipő + szürke gatya + fekete ing az jó párosítás?
akkor azzal kellett volna kezdenek, hogy mid van
Szürke nadrág fekete cipő az úgy jó, de akkor egy sötétebb ing kéne, nem feltétlen fekete, de sötét kék, sötété lila is megteszi, vagy szürke
ha nem akarsz új inget venni akkor maradjon a fekete , de egy színesebb ing jobb lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!