Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonyok, Feleségek! Kölcsönöztetek vagy vettetek ruhát az esküvőre? Milyen keretből gazdálkodtatok az esküvőn? Lagzi? Hány személlyel?
Az mi esküvőnk jövő augusztusban lesz, a helyszín még kérdéses. Olyan 120-150en leszünk, középkategóriás esküvőre-lagzira gondoltunk. A keretünk olyan 1M ft lesz, de ebbe benne van a ruha is. Szerintetek kitudjuk hozni belőle?
Köszönöm előre is!
Kedves 68%-os, szerintem felesleges erőlködnöd.
Magyarországon sajnos erősen él még az a gondolkodás, hogy minek fotós, majd a szomszéd Pista bá' fényképez párat, annak úgyis van nikon gépe. Nem várható el mindenkitől, hogy megfelelően igényes legyen erre az ágazatra. Sokan még a tortán, virágon is hazugságokkal spórolnak, csak hogy "minden" meglegyen, de áron alul persze. Csak azt nem veszik észre, hogy ezzel a minőség is pont ugyanolyan arányban süllyed.
Hidd el, aki olyan szinten áll szellemileg, az ma már felismeri mennyire fontos egy ilyen alkalmon a profi, hozzáértő fotós jelenléte, aki pedig nem jut el addig...nos, ők vessenek magukra, amikor 10 év múlva az elmosódott, rossz felbontású képeiket nézegetik majd.
Szerintem bárki, aki valóban normál minőséget szeretne tudja, hogy pár tízezerért nem valószínű, hogy talál.
Ez a fotós dolog olyan, hogy akinek megéri, megéri, akinek nem, nem. Vagy akinek futja rá a keretből, futja, akinek nem, nem. Ha szűkösek a források, nem biztos, hogy mindenkinek a fotós a legfontosabb tényező.
Láttam anno "profi" fotósok munkáit, nem tetszettek. Az egyik ismerősöm lagziján profi fotós volt, az ő munkái sem tetszettek. De még az ismerősöm sem volt vele elégedett.
A mi lagzinkon amatőr fényképezett, lehet, hogy nem a legprofibb, legdivatosabb beállításokkal, de határozottan szépek lettek a képek, spontánok, élettel telik, pont ahogy nekünk tetszik.
Most hogy szakértő szemmel mennyire állnák meg a helyüket, az más kérdés. De nem szakértők, hanem mi fogjuk visszanézni majd őket öreg korunkban, ha megérjük és ez a lényeg.
#22: Sajnos igazad van, viszont köszönöm a korrekt stílust. :)
#23: Mi fotográfusok pedig azt unjuk, hogy valaki kitalálja munka mellett, nulla tudással, érzékkel, felszereléssel, hogy Ő majd esküvőket fog fotózni, fillérekért, feketén és mindenki azt hajtogatja, hogy bezzeg a másik olcsóbb és ez a reális. Nem. Ez egy szerencsétlen gazdasági helyzet szülte félkényszer által létrehozott irreálitás. Félreértés ne essék nem azzal van a probléma aki az első két szezonjában összefeketézi a felszerelésre valót és utána tisztességes adófizetőként dolgozik tovább, hanem azzal aki háromnál több szezon után sem látott még számlatömböt vagy megfelelő eszközöket de azért magára mondja, hogy Ő esküvőfotós. De látom ez szélmalomharc, én ezzel befejeztem. Gondoljon mindenki amit akar. :)
Kérdező!
Én segítek neked ennyi pénzből kihozni!
Írj nekem privátot, ha gondolod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!