Te haragudnál ezért a szüleidre?
Szeptemberben költöztem el. Akkor ettem először csokit, gyorskaját, chipset, gumicukrot, stb-t.
A szüleim SOHA nem engedték, hogy ilyeneket egyek, de igazából nem is vágytam rá.
Aztán gondoltam 18 évesen megkóstolom a Milka csokit.. Majd a gyrost..
Végül híztam 35 kg-t mostanáig.. Édesség és gyorskaja-függő vagyok...
Szerintem ha néha engedték volna, hogy egyek pár kocka csokit, akkor most is elég lenne annyi, nem ennék meg egyszerre 2-3 táblával.. :(
Valóban a szüleid hibája. Elég baj, hogy nem engedték, hogy egyél ilyeneket.
Egy kis csoki, heti 1 gyorskaja nem árt senkinek, néha chips, gumicukor nem árt senkinek. Ez mind a gyerekkor része.
Amúgy nem az volt otthon, hogy akkor csirkemell, zöldségek és rizs...
Zsíros, olajos pörköltek, zöldség szinte semmi (számomra új volt, hogy mennyi zöldséget árulna a zöldségesnél, és eddig csak a brokkolit és a karfiolt sikerült megszeretnem, a többit kihánytam)..
Nah, a tehenek próbálják megmagyarázni miért tehenek...egy értelmes ember fel tudja fogni, hogy egészségre károsak a direkt a függőségre hajtó ízfokozók és nem eszik. Azt meg ne mesélje be senki,hogy egész gyerekkorában nem evett csokit, se suliban, mikor a." Mikulás" adta , se oviban és a többi.
Elhíztál, kész, most keresed a bűnbakot,hogy így maradj továbbra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!