Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire normális az ilyen...

Mennyire normális az ilyen szülő pláne karácsonykor?

Figyelt kérdés

Anyukámmal éjféli misén voltunk,ahol fellépett egy kislány meg eg kisfiú is. A kislánynak szép volt a hangja, de a kisfiúnak borzasztó hamis, majdhogynem irritált már. Kb 8-9 évesek lehettek.

Mise után anyámnak is elmondtam, s egyet is értettünk, hogy borzalmas hamis volt, s nem kellett volna énekeltetni az ilyet, meg biztosan van valami előválogató, ahol ezeket kiválogatják.

Várunk a buszra, odajön egy fickó, azt hittem pénzt kér, majd mondja: boldog karácsonyt, remélem legközelebb maga lép fel ekkora tömeg előtt. A kisfiú mindent hallott, amit mondtak. Mondom magának is boldog karacsonyt, sajnálom de a fiú borzasztóan hamis volt. Erre dühösen elvonult .

Majd láttam, hogy a faszi a gyerek apja lehetett. Normális volt ez a reakció? Ha borzasztóan ad elő a gyerek, nem lehet kritizálni?

tegnap 02:16
 61/100 Micimacko67 ***** válasza:
42%
Kérdezö, tényleg nem érted? Milyen jogon alázol meg egy kisgyereket? Ahogy az apja hallotta, más is hallhatta! Kijössz a templomból és teli pofával harsogsz a karácsonyi béke jegyében!
tegnap 14:16
 62/100 anonim ***** válasza:
57%
Olyan jogon hogy a kisgyerek tehetségtelen, elbaxta az előadást a nézőknek
tegnap 14:18
 63/100 anonim ***** válasza:
39%

Te jó ég Kérdező

Nőj már fel

tegnap 14:18
 64/100 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező miért nem fogadtál egy sztárt. Aki jól énekel neked.
tegnap 14:25
 65/100 Micimacko67 ***** válasza:
44%
#62, szerinted akik valódi hívőként ott voltak, azokat ez mennyire érdekelte?
tegnap 14:32
 66/100 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem ha van fülük, akkor eléggé 😂
tegnap 14:33
 67/100 Micimacko67 ***** válasza:
56%
#66, tévedsz! A karácsonyi éjféli mise nem a "tehetségkutató" verseny kategória! Sajnos ezt képtelenek vagytok megérteni!
tegnap 14:36
 68/100 A kérdező kommentje:
Ahogy mondtam a kislány nagyon szépen enekelt. A kisfiu nem. Ezt anyamnak megemlitettem, hogy sajnos a kisfiu sza* volt, apuka meg meghallotta es kiakadt. De remelem jobban erzi igy magat, hogy elmondhatta nekem a magaet.
tegnap 14:38
 69/100 anonim ***** válasza:
50%

Nem kellene ráerőszakolni másokra a tehetségtelen gyerekeiteket. (Gondolom akik annyira védik, magukra vették a dolgot, hasonló tehetségtelen kölykeik vannak akiket istenítenek)

Énekeljen otthon a kis repedt fazék. Ne közönség előtt.

tegnap 14:40
 70/100 anonim ***** válasza:
62%

Téged idézlek: "boldog karácsonyt, remélem legközelebb maga lép fel ekkora tömeg előtt". Ebben mi a sértő?

És abban, hogy a "sajnos a kisfiu sza* volt..", abban nincs sértés?

Te tényleg nem tudsz súlyozni?

tegnap 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!