Mennyire normális, ha a gyerekek előtt szoktam anyázni, mint egy kocsis így karácsony előtt?
Figyelt kérdés
2021. dec. 5. 21:38
1/19 Metionin 

válasza:

Most álszent módon be lehetne írni, hogy "a mi családunkban sosem volt szokás a gyerekek előtt káromkodni" stb. de valójában a legtöbb családban a karácsonyi előkészületek heves káromkodás közepette zajlanak, olykor a gyerekek füle hallatára. Főleg ahol stresszelnek rajta meg valójában nyűg az egész ünnepi szarság.
2/19 anonim 

válasza:

Nem jó.
Valamennyi káromkodás nyilván a legtöbb családban van, ezzel együtt a gyerekeknek javára válna, ha ritkábban és kevesebb durvasággal káromkodnál.
3/19 anonim 

válasza:

Pont, mint Lois a Family Guy-ban.
4/19 anonim 

válasza:

Igen, pont most volt ez a Family Guyban.Te is nézted?:)
5/19 A kérdező kommentje:
Persze és magamra ismertem. :D
2021. dec. 5. 22:22
6/19 anonim 

válasza:

Szerintem az mindenkivel előfordul a krva életbe :))
7/19 anonim 

válasza:

Velem is elő szokott fordulni, de ez nem jó. A gyerekemre is mindig rászólok, ha csúnyán beszél. Külön kértem tőle, hogy ő is szóljon rám, ha esetleg én beszélnék csúnyán. Szokott is szólni. Aztán mindig megbeszéljük a dolgot.
8/19 anonim 

válasza:

Akkor én egy fura ember vagyok, mivel én nem szoktam vezetés közben káromkodni. 😅
9/19 anonim 

válasza:

Ugyanannyira normális mint unalomból kérdést kiírni :)
10/19 anonim 

válasza:

És azért is fura ember vagyok, mert későn esik le hogy valami csak hasonlat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!