Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire normális az ilyen...

Mennyire normális az ilyen szülő pláne karácsonykor?

Figyelt kérdés

Anyukámmal éjféli misén voltunk,ahol fellépett egy kislány meg eg kisfiú is. A kislánynak szép volt a hangja, de a kisfiúnak borzasztó hamis, majdhogynem irritált már. Kb 8-9 évesek lehettek.

Mise után anyámnak is elmondtam, s egyet is értettünk, hogy borzalmas hamis volt, s nem kellett volna énekeltetni az ilyet, meg biztosan van valami előválogató, ahol ezeket kiválogatják.

Várunk a buszra, odajön egy fickó, azt hittem pénzt kér, majd mondja: boldog karácsonyt, remélem legközelebb maga lép fel ekkora tömeg előtt. A kisfiú mindent hallott, amit mondtak. Mondom magának is boldog karacsonyt, sajnálom de a fiú borzasztóan hamis volt. Erre dühösen elvonult .

Majd láttam, hogy a faszi a gyerek apja lehetett. Normális volt ez a reakció? Ha borzasztóan ad elő a gyerek, nem lehet kritizálni?

tegnap 02:16
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/118 anonim ***** válasza:
56%

Kérdező, nem azzal van itt a probléma, de te még mindig nem érted, hogy valaki elmondja a gyereknek, ha pl nem tud énekelni.... Csak az a valaki ne egy random , beképzelt, gyűlölettel teli, nagyképű idegen legyen, aki a szavát nem képes megválogatni szenteste. Azt hiszed, hogy neked ehez jogod van, de kuvára nem. Ez a szülő nem az a szülő volt, aki nyomja a gyerekét énekelni, holott nem tud. Akkor te nem csak az apukával találkoztál volna, és nem írkálnál most ide.

De itt az a nagy probléma, hogy te még mindig nem érted. Annyira 0 vagy érzelmileg, hogy fel sem foghatod. Lehet nem csak érzelmileg, mivel normális ember ezen nem pattog tovább, hanem befogja a pofáját, és elgondolkozik, hogy lehet azért ezt nem kellett volna. Mert akárhogy is nézed, egy gyerek sérült. És nem a ténnyel, ha mondjuk tehetségtelen, hanem azzal, ahogy közölted. Ő egy nagy rakás sz@r, és a kiscsaj nagyon ügyes. Ezután az lesz, hogy mindenben fogja magát hasonlítani.

Ahogy leírták a többiek, nem egy operába, vagy profi énekesek közé ültél be. Ahoz csóró vagy, inkább misére jársz, mert oda nem kell fizetni és neked ingyen műsort csapnak. És keresed mindenkiben az x-et, mert azt hiszed, hogy te vagy Gáspár Laci, aki elítélhet valakit az énektudása miatt. Kuvára nem, és ajánlom, hogy a következőkben gondolkozz el amit mondasz, mert még a végén egy véranyuka kiszemel és olyant ad neked, hogy 3 hétig a nővéreknek tudsz csak pattogó, hogy milyen elkényeztett kölykök vannak.

Te a saját gyereked majd lehúzhatod a végtelenségig, de megsúgom, ő se fogja bírni, és otthagy mint kutya q sz@rát, mert annyira érzéketlen vagy. És ezt nem amiatt a cselekedeted miatt mondom, hanem az itteni megnyílvánulásaidból, és mert azt hiszed, hogy neked mindent szabad, és hogy milyen tökéletesen viselkedtél.

ma 08:09
 102/118 anonim ***** válasza:
52%

"A misével magával nem volt bajom"

Nyilvánvaló, hogy fogalmad sincs róla, mi a lényege.

ma 08:59
 103/118 anonim ***** válasza:
66%

"Nyilván úgy beszéled meg, hogy arra számítasz, hogy nincs ott, akiről szó van. A kérdező is ennek a tudatában beszélgetett az anyjával."

Ti hol éltek? Manapság, amikor mindenkinek több okoseszköz is ott van a zsebében, még fel is vehet bárki bármit bárhol! Főleg nyilvános helyen!

ma 09:02
 104/118 anonim ***** válasza:
93%

"Az én szentestei hangulatomat is elrontotta. Hadd ne sajnáljuk a szegény gyerekeket, akiknek annyi a feladatuk, hogy iskolába jarjanak meg ilyen szakkörökön cukiskodjanak."

Ja, hogy sajnáljunk inkább téged? :DD

Neked is csak ugyanannyi a feladatod, mint a gyerekeknek, csak neked iskola helyett munkába kell járnod, szakkörökön cukiskodás helyett meg itt, a gyk-n kell(ene) cukiskodnod (csak nagyon nem jön össze).

Akkor mit is akartál ezzel mondani? Hogy egy gyerek élete kevesebbet ér, mint a tied? Vagy mi van?

ma 09:10
 105/118 anonim ***** válasza:
82%

"Nyilván úgy beszéled meg, hogy arra számítasz, hogy nincs ott, akiről szó van. A kérdező is ennek a tudatában beszélgetett az anyjával."

Ez így van. De nem is azzal van a baj hogy a kérdezőnek volt egy véleménye, még csak nem is azzal hogy a kissrác meghallotta, mert mindenki hibázhat.

Hanem azzal hogy még a kérdező van felháborodva és neki áll feljebb hogy apuka mit képzel magáról. Ahelyett hogy elnézést kért volna és magába szállna vagy legalább kellemetlenül érezné magát hogy meghallották.

ma 09:10
 106/118 anonim ***** válasza:
86%

"misén felül is van annyi terület, ahol ki lehet teljesedni és lehet, több pozitív visszacsatolást is kapna a kissrác is..."

A misén éneklésnek nem az a legfőbb célja, hogy pozitív visszacsatolást kapjon valaki.

ma 09:19
 107/118 anonim ***** válasza:
44%

"ha ilyen hitoktatókkal lenne tele az ország, már semmi bajom nem lenne avval, ahogy itthon megjelenik a vallás"

Ilyenekkel van tele.

ma 09:22
 108/118 anonim ***** válasza:
45%

"Azóta nem játszottam semmilyen hangszeren."

:(((((((

Játsszál! Ne az ilyen seggfejeknek, hanem a saját magad örömére!

Boldog karácsonyt! :)

ma 09:26
 109/118 anonim ***** válasza:
27%
semmi sertot nem latok ebben es ha hamisan enekelt akkor ha normalis a szulo neki is hallania kellett volna. ez olyan hogy manapsag nem lehet egy gyerekre foleg csecsemore mondani hogy ronda pedig egyik masik olyan ocsmanyul igen OCSMANYUL nez ki hogy az ember elhanyja magat toluk. En amugy se szeretem a gyerekeket es nem vagyok hajlando hazudni azert hogy patyolgassam a kis lelkuket ezzel. En rossz tornasz voltam ugyetlen felos es ezt a tudomasomra is hoztak. En meg tudomasul vettem es nem kellett ezert senkinek se hazudni a kepembe hogy jobban erezzem magam.
ma 12:23
 110/118 anonim válasza:
100%

De értsétek már meg, hogy egy karácsonyi templomi műsor nem a tehetségről szól. Nem a következő nemzedék tehetségkutatóiba keressük a hiperszupermegatehetséges jelölteket. Erre vannak szakkörök, versenyek stb...

A templomi karácsonyi műsor célja Isten örömüzenetét átadni gyermekek által, hogy elküldte a fiát Jézust mindenkiért, bizony érted is, aki fikázol egy kisgyereket.

Aki ezt nem tudja elfogadni, ne járjon karácsonykor templomba.

Bár a nagy többség szerintem megértette itt is, és kultúráltan válaszolt, a kérdező pedig nem tudja elfogadni, hogy ő ül fordítva a lovon.

ma 12:57
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!