Normális ez? Direkt el akarja szúrni a karácsonyt?
Nem értem, hogy mire vagy kiváncsi?
Csak arra, hogy normális-e? Nos, ha minden pontosan úgy történt, ahogy írtad, akkora válasz: nem.
Normális persze, ha hagyod magad, mire van a szád ha nem arra hogy kioszd?
21/F
21 éves fiú, kemény vagy te is... és ha erre azt feleli az apja, hogy jól van gyermekem, van 5 percet összeszedni a cuccaid, aztán mehetsz isten hírével ahova akarsz? mit csinál akkor, megy a híd alá télen?
Kérdező, ezeket csak úgy random mondja apukád vagy van valami oka hogy így beszél veled?
Ha vissza szólok megüt multkor is szét nyílt a szám!
Azóta nem szólok vissza neki! Az enyim is iszik kedden reggel jött haza az anyu dolgozott elment aludni én iskolában voltam. Délután haza mentem apu nem volt sehol anyu aludt aztán haza jött egész nap cirkuszolt ordibált meg kezdegetett mindenkivel már a szomszédok is átt jöttek :(
6-os nincs semmi oka szót fogadok jól tanulok otthon segítek meg minden.. A testvéreimmel is ezt csinálta (már nem élnek velünk családjuk van a fél testvéreimnek) őket se engedte sehova sem mint engem sem nekik is nehéz volt ezért beilleszkedni stb..
Meg ,akkor is sokat ivott aztán elvált az előző feleségétől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!