Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire normális az ilyen...

Mennyire normális az ilyen szülő pláne karácsonykor?

Figyelt kérdés

Anyukámmal éjféli misén voltunk,ahol fellépett egy kislány meg eg kisfiú is. A kislánynak szép volt a hangja, de a kisfiúnak borzasztó hamis, majdhogynem irritált már. Kb 8-9 évesek lehettek.

Mise után anyámnak is elmondtam, s egyet is értettünk, hogy borzalmas hamis volt, s nem kellett volna énekeltetni az ilyet, meg biztosan van valami előválogató, ahol ezeket kiválogatják.

Várunk a buszra, odajön egy fickó, azt hittem pénzt kér, majd mondja: boldog karácsonyt, remélem legközelebb maga lép fel ekkora tömeg előtt. A kisfiú mindent hallott, amit mondtak. Mondom magának is boldog karacsonyt, sajnálom de a fiú borzasztóan hamis volt. Erre dühösen elvonult .

Majd láttam, hogy a faszi a gyerek apja lehetett. Normális volt ez a reakció? Ha borzasztóan ad elő a gyerek, nem lehet kritizálni?

ma 02:16
1 2 3 4 5 6 7
 1/64 anonim ***** válasza:
73%
Nincsen válogató. Hittanos gyerekek önként vállalják a szolgálatot.
ma 02:24
 2/64 A kérdező kommentje:
Ok, s nem lehet kritizálni ha sza*? Vagy a gyerekek mindig külön elbánásban részesülnek?
ma 02:29
 3/64 anonim ***** válasza:
90%
Körültekintően kell. Pech hogy meghallotta. De minden csoda 3 napig tart.
ma 02:31
 4/64 anonim ***** válasza:
44%
A fenéket kell körültekintőnek lenni, meg mosolyogva a gyerek pofájába hazudni, hogy jaj Józsika, szépen énekeltél. Minél hamarabb szembesül a valósággal, annál kevésbé fog neki fájni. Nem kell még több érzékenyített hópihe, van elég éppen. Véleménynyilvánításhoz pedig mindenkinek van joga, a kérdező szerint hamis volt. Kész.
ma 03:23
 5/64 anonim ***** válasza:
68%

Ez is a másik véglet, mint amikor valakit egyáltalán nem, hogy nem dicsérnek, sőt, kb. állandóan kritizálják...

Én megmondtam volna a fószernak, hogy "sajnálom, hogy ezt ilyen formában hallotta tőlünk, senkit nem akartunk megbántani, viszont a legnagyobb jó indulattal Önnek is mondom, hogy a kisfiú önértékelésének sokkal jobbat tenne, ha más irányba indulna el, mert az éneklés az nagyon nem az ő asztala".

ma 04:07
 6/64 anonim ***** válasza:
86%
Máskor nézz körül, nincs-e ott az, akiről beszéltek.
ma 04:49
 7/64 anonim ***** válasza:
74%

"sokkal jobbat tenne, ha más irányba indulna el"

Misén voltál, nem tehetségkutató versenyen!

ma 05:15
 8/64 anonim ***** válasza:
29%
Minek jársz templomba, ha tudsz gondolkodni? Majd kinövöd az ilyen téves cselekedeteket.
ma 06:35
 9/64 anonim ***** válasza:
67%

Nem lehet, hogy izgult s azért volt hamis?

Lehet véleményt nyilvánítani, csak nem a kisfiú füle hallatára kellett volna szerintem, vagy lehet, hogy a stílussal volt baja, esetleg gúnyosan mondtátok?

ma 06:47
 10/64 anonim ***** válasza:
46%
még egy hívő. Onnan tudom, hogy nem tudta értelmezni a leírtakat. A kérdező nem tudta, hogy a kisgyerek ott van és hallja amit mond, tehát nem neki szólt a megjegyzés. Az apa meg szintén hívő volt, hogy megsértődött. Ezek az emberek, ha nem tetszik nekik a valóság, csinálnak maguknak egy fantazilendet és akinek az nem tetszik, azt ellenségként kezelik.
ma 06:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!