Mennyire normális az ilyen szülő pláne karácsonykor?
Anyukámmal éjféli misén voltunk,ahol fellépett egy kislány meg eg kisfiú is. A kislánynak szép volt a hangja, de a kisfiúnak borzasztó hamis, majdhogynem irritált már. Kb 8-9 évesek lehettek.
Mise után anyámnak is elmondtam, s egyet is értettünk, hogy borzalmas hamis volt, s nem kellett volna énekeltetni az ilyet, meg biztosan van valami előválogató, ahol ezeket kiválogatják.
Várunk a buszra, odajön egy fickó, azt hittem pénzt kér, majd mondja: boldog karácsonyt, remélem legközelebb maga lép fel ekkora tömeg előtt. A kisfiú mindent hallott, amit mondtak. Mondom magának is boldog karacsonyt, sajnálom de a fiú borzasztóan hamis volt. Erre dühösen elvonult .
Majd láttam, hogy a faszi a gyerek apja lehetett. Normális volt ez a reakció? Ha borzasztóan ad elő a gyerek, nem lehet kritizálni?
Volt egy listája hogy karácsonykor mit szokás csinálni
A bejgli sütés és a karácsonyfa díszítés között a karácsonyi mise is felvolt írva mert az olyan karácsonyos
Mostmár az is pipa
Jöhet a következő pont a listán
A karácsony meghittseget megkapta. De az neki kevés volt.
Tehetséges énekeseket vágyott? Akkor miért nem valami koncertre ment, ahol profik lépnek fel?
Olcsó szórakozásra vágyott? Azt is megkapta, hiszen nem volt belépődíj.
Csóri kisgyerek...
Nem, nem miattad kérdező, hanem a szülei miatt.
Gondolom valami fontos, képmutató, köpönyegforgató elvtárs csimotája, ezt bizonyítja, hogy fontoselvtárs apuka pofátlanul utánatok ment kioktatni.
A hallgatózó simlise. 😂
Meg ostoba is, hogy hagyja az ügyetlen gyerekét megszégyenülni.
Az itt nyilatkozó mélykeresztények, meg gyakoroljanak már valami kritikát önmagukon, mert szégyen, hogy állítólagos hívő emberek ilyen alpári, itélkező módon kritizálnak.
Ilyen kemények vagytok a pedópátyolgató egyházatokkal szemben is?
Szégyelljétek magatokat!
Biztos csinált pár képet instára
# karácsony #templom
A fényképeket is megkapta.
De ez mind csak találgatás. Csak ő tudja, hogy valójában mi volt a célja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!