Mennyire normális az ilyen szülő pláne karácsonykor?
Anyukámmal éjféli misén voltunk,ahol fellépett egy kislány meg eg kisfiú is. A kislánynak szép volt a hangja, de a kisfiúnak borzasztó hamis, majdhogynem irritált már. Kb 8-9 évesek lehettek.
Mise után anyámnak is elmondtam, s egyet is értettünk, hogy borzalmas hamis volt, s nem kellett volna énekeltetni az ilyet, meg biztosan van valami előválogató, ahol ezeket kiválogatják.
Várunk a buszra, odajön egy fickó, azt hittem pénzt kér, majd mondja: boldog karácsonyt, remélem legközelebb maga lép fel ekkora tömeg előtt. A kisfiú mindent hallott, amit mondtak. Mondom magának is boldog karacsonyt, sajnálom de a fiú borzasztóan hamis volt. Erre dühösen elvonult .
Majd láttam, hogy a faszi a gyerek apja lehetett. Normális volt ez a reakció? Ha borzasztóan ad elő a gyerek, nem lehet kritizálni?
Legközelebb vegyél jegyet az Operába, a Diótörőre. Ott kritizálhatsz a pénzedért.
Ez az "elmegyek az éjféli misére, hogy legyen meg ez a pipa is" című felhajtás, ahol utána köpködsz, aztán te vagy megsértődve, szóval ez szánalmas.
És akkor mivan, hogyha meghallotta a gyerek? Eleve mit kell más magánbeszélgetésébe beleszólni?
Ha hamis, akkor hamis, ezen most mi megbántódni való van? Nem kell burokban nevelni a gyereket, mert olyan pofonokat kap majd aztán az élettől, hogy csak les.
#33, nem kell mindig mindent kimondani. Felnőtt nem akkor leszel, ha mások p*fájába vágod a legpimaszabb véleményedet.
Pláne nem egy gyerekébe, és főleg nem Szentmise ürügyén.
" Rosszul érezted magad? Helyes. Következőben megtanulod, hogy nem kritizálsz senkit."
Helytelen. Következőben pedig te tanulod meg, hogy kussolsz, ha értelmeset nem tudsz írni. A kérdező meg a jövőben is azt kritizál akit akar. Akinek nem tetszik, azt lerendezi, mint ahogy lerendezte ezt az apukát is. Talán nem kellene egy másik ember magánbeszélgetésébe beleszólni.
Ja, és nem a kérdező a szar ember, te vagy az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!