Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire normális, hogy egy...

Mennyire normális, hogy egy anyuka szenteste előtt 2 nappal elengedi magát, hogy ő most pihen, s majd főz valamikor ha olyan kedve van?

Figyelt kérdés
Mikor ilyenkor már nagyban kellene díszíteni, utolsó vásárlásokat intézni, főzni-sütni, takarítani. Mit gondoltok?

ma 09:21
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
98%
Az anyuka nem robot.helyette is meglehet csinálni ha valami nem tetszik
ma 09:24
 2/39 anonim ***** válasza:
95%
Abszolút normális. A család többi tagja is nyugodtan neki állhat am sütni, fozni
ma 09:26
 3/39 anonim ***** válasza:
97%
És egyedül él az anyuka? A család többi tagja mit csinál? Ülnek és várnak, hogy majd Anyuka egyedül mindent megcsinál?
ma 09:30
 4/39 A kérdező kommentje:
Apuka nem ért a konyhához. A gyerekek dolgoznak, majd holnap érnek rá.
ma 09:32
 5/39 anonim ***** válasza:
93%
Mi a péket jelent, hogy valaki nem ért a konyhához? Nem kell mesterszakács végzettség, hogy megmosd a savanyú káposztát, vagy diót darálj.
ma 09:37
 6/39 anonim ***** válasza:
93%

Apuka nem ért a konyhához?

Ahhoz mit kell " érteni"?

Nem tud olvasni?

Pl szakácskönyv...

Mi lesz ha nem lesz anyuka?

Akkor el kezd érteni hozzá, mert ráviszi a kényszer?

Inkább most lenne egy kicsit megértőbb ha azt anyuka " elengedni" magát!

Hányok ezektől a kötelező, mindenkinek megfelelő " szeretet ünnepektől"

ma 09:49
 7/39 anonim ***** válasza:
92%

Ez a kérdés lényegében az újrafogalmazása annak a pár héttel ezelőtti kérdésnek, ahol a már külön élő felnőtt férfi szidta az anyját, mert az nem akart már december elején jingle bells-t énekelve házat díszíteni és sütni-főzni egy egész hadseregre?

Ahogy ment előre a történet, kiderült, hogy anyuka egyáltalán nem akar nagy karácsonyt, a fia ragaszkodna hozzá. A kérdező testvére és apja ott se segítettek semmiben, lényegében az anyától várta volna el mindenki, hogy megcsináljon mindent.

Ezt a kérdést olvasva egyből eszembe jutott az a korábbi kérdés, rengeteg válasz érkezett rá. És a legtöbben azon a véleményen voltak, hogy az anyukának is joga van elengedni magát és kiskarácsonyozni a nagy helyett, a családtagok pedig nyugodtan besegíthetnek.

A mostani kérdezőnek is ezt tudom válaszolni.

ma 09:51
 8/39 anonim ***** válasza:
95%

Az nem normális, hogy egy egész család elvárja, hogy egy ember csináljon mindent. Én is dolgozom holnap is, az nem kifogás.

Azon kívül meg előre kellett volna gondolkozni, és ütemtervet készíteni. Én már egy hónapja készülgetek, de nem szakadtam bele, és ezután sem fogok, pedig én idős szülőkkel élek, úgyhogy bár a jószándék megvan felőlük, és ők nem várnak el semmit, én szívesen csinálom akkor is, ha tényleg rám marad kb. minden. De elvárni nem korrekt.

ma 09:53
 9/39 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem apuka nekiállhat a takarításnak is.
ma 10:01
 10/39 anonim ***** válasza:
88%
Bár most ráeszméltem, hogy apuka biztos az a fajta pasi, aki direkt rosszul csinál mindent, hogy a hülye zasszony meglássa, hogy vele nem lehet megcsináltatni a rabszolgamunkát. 🤷🏼‍♀️
ma 10:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!