Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire normális, hogy egy...

Mennyire normális, hogy egy anyuka szenteste előtt 2 nappal elengedi magát, hogy ő most pihen, s majd főz valamikor ha olyan kedve van?

Figyelt kérdés
Mikor ilyenkor már nagyban kellene díszíteni, utolsó vásárlásokat intézni, főzni-sütni, takarítani. Mit gondoltok?

dec. 22. 09:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 anonim ***** válasza:
79%

#40, - ha már így megszólítottál -, arról, amit az előző két kérdésedből (is) összeraktam. Haza akarsz menni csecset szopni.

Mert a párod is hazamegy és egyedül lennél.

Majd nézz bele a csizmácskádba; hátha dugott oda a Mikulás neked is valamit. Aztán zsupsz bele a micimackós ágyneműbe a bőséges karácsonyi vacsora után.

Kit érdekel, hogy anyád megszakad?

Jut eszembe: a mézeskalácsot megsütöttétek?

dec. 22. 15:22
 42/76 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom anyud az évek alatt nem sok segítséget kapott és ezért kiégett... Nálunk a karácsonyi készülődés mindig közös dolog volt,így hiába vagyunk már felnőttek ugyan úgy várjuk, ugyan úgy van dekor, karácsonyi kaja. Sütit ugyan csinálnak előre, de mi is viszünk, amit meg nem kell sokáig sütni/főzni csináljuk együtt. Ugyan így nem rögtön ebédre vagy vacsorára érkezünk, de senki sem gebed bele
dec. 22. 15:56
 43/76 Metionin ***** válasza:
100%
Kellene? Akinek kell a csicsa, díszítsen, takarítson és álljon be a konyhába. Gondolom a család többi tagjának is van keze.
dec. 22. 16:33
 44/76 anonim ***** válasza:
14%
Ha apuka eltartja anyukát, akkor valóban felháborító. De te csak trollkodsz.
dec. 22. 16:56
 45/76 anonim ***** válasza:
100%
És apuka talán a takarításhoz sme ért?
dec. 22. 16:57
 46/76 anonim ***** válasza:
88%

"Szerintem a Kérdező az anyós! 😅"

Nem. A kérdező egy 30-as párkapcsolatban élő férfi, külön háztartásban, és még mindig a külön élő anyjától várja, hogy parádézzon neki.

dec. 22. 17:00
 47/76 anonim ***** válasza:
80%

Kérdező!

Most már kíváncsi vagyok, te, a családban milyen szerepet töltesz be?

Anyós?

Anyuci pici fia?

Ki neked az említett, "anyuka aki szenteste előtt 2 nappal elengedi magát"?

Ne csigázz tovább!.....

mióta olvastam a kérdésed,azóta megállt a fakanál a kezemben😅

dec. 22. 17:51
 48/76 anonim ***** válasza:
89%
#46 Akkor miért nem készülődik a felesége/párja? Minek kell az anyjához menni? Feleség nem tud semmit?
dec. 22. 18:15
 49/76 anonim ***** válasza:
76%

#48, meleg kapcsolatban él - ezt nem kritikaként írtam, hanem tényként -, és a párja is hazamegy a szülőkhöz.

(A kérdezőnek nem ez az első kérdése)

dec. 22. 18:25
 50/76 anonim ***** válasza:
50%

49#

Na jó!

Azt hiszem elvesztettem a fonalat....

😅

47es vagyok.

dec. 22. 18:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!