Mennyire normális, hogy egy anyuka szenteste előtt 2 nappal elengedi magát, hogy ő most pihen, s majd főz valamikor ha olyan kedve van?
"Szerintem a Kérdező az anyós! 😅
A pici fia még megbékélne azzal hogy a neje "elengedi" magát,de az anyós felháborodva, úgy gondolja itt kell feltennie a kérdést"
Ezt honnan tudod? Miért kell ilyen negativan hozzáallnu a fiús anyákhoz? Ennyir erővel lehet egy lány anyja is, aki cseszegeti a felnőtt lányát, mert nem azt csinálja, amit szerinte kellene, ahogy ő csinálta a lanya gyerekkorában.
#32 ebben igazad van.
Ha anyám regisztrálva lenne erre az oldalra tuti itt szapulna engem, mert neki soha semmi nem jó
15 éve külön élünk de kritizálni azt tud, de mindenkit nem csak engem.
Mintha ő minta nő lenne, oszt sehol semmi.
Gyerekkorom óta gyűlöltem a karácsonyt. Anyám minden évben beleszakadt, volt, hogy szenteste le se jött karácsonyozni, annyira elege lett mindenből. Ma három gyerekes felnőtt nő vagyok. Nem nagytakarítok. Nem főzök húszféle fogást. Anyám és anyósom ma is főzőcskézik, tőlünk kapunk kaját. Ha nem kapnánk, (volt ilyen év), akkor rendelnék halászlét, rántott harcsát, töltött káposztát. Maximum kacsát sütök, takarítani meg pont annyit szoktunk, amennyit amúgy is kell, azt is együtt, családilag, nem érdekel, csillog-e a kilincs. A lakás ki van világítva, azt december elején én rakom fel, vagy a párom. A fát is együtt díszítjük.
Nem érdekel, kinek mi az elvárása, akinek nem elég ez, az oldja meg magának. Mi szenteste társasozunk, eszünk, beszélgetünk utána két napig pizsamában vagyunk. Amióta így van, azóta nincs már egy hónappal előre gyomoridegem az egésztől.
Már az előző kérdésedhez is megírtuk, hogy szállj le anyádról, és inkább a saját életeddel, karácsonyoddal foglalkozz.
Ugyanott azt is megírtuk, hogy apád egy lusta phsz.
Tökéletesen igaza van anyukádnak, hogy semmit nem csinál. Én sem csinálnék semmit ilyen embereknek, akik egy takarítást nem képesek elvégezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!