Mennyire normális, hogy egy anyuka szenteste előtt 2 nappal elengedi magát, hogy ő most pihen, s majd főz valamikor ha olyan kedve van?
Én nekem a férjem mondta, hogy csináljak még egy fajta sütit.
Mondtam, hogy ha akar csináljon én már nem fogok, úgyis itt van négy fajta..
Megcsinálja, bár nem ért hozzá, de olvasni tud, recept van.
Nem vagyunk robotok
Lehet segíteni az anyukának.
Ha a gyerekek dolgoznak ők sem kicsik már, és ha holnap érnek rá, be lehet fogni őket sütni főzni
#16, 19.
Nem érted. A kérdező nem pusztán enni szeretne (rántott sajt, bolti süti), hanem azt az élményt átélni, amikor még gyerek volt. Minden csillogott-villogott, szikráztak a csillagszórók és a konyhában gomolygott a vanília-fahéj-narancshéj illata. Azt, hogy emögött a feeling mögött egy elcsigázott anya állt, a mai napig nem akarja meglátni.
Továbbra is követelné a vérét, a húsát, az erejét.
Pedig már párkapcsolatban élő, 32 éves mamlasz.
Anyuka nagyon jól teszi! Mindenkinek lehet kifogása (munka - 0/24-ben? 'nem ért hozzá' - nem puncival kell főzni,hanem két kézzel, csak szólok...), csak neki nem?
Tessék szépen rendelni, elmenni boltba, stb., nem anyutól várni a csodát! Gondolom, ő is fáradt, és nyilván mindene tele van, hogy tőle mindenki csak elvár, ő csak a robot. Most ő pihen.
Ma én se csinálok semmit mer nincs kedvem.
Holnap élményfürdőbe megyünk.
Majd kedden összedobok valamit.
Mindenki azt csinál, amit akár.
Meg mi ez a duma, hogy a pasi nem ért a konyhához? Ahhoz is diploma kell? Na ugye...
26 vagyok. A karácsonyfát meg a szekrényből veszem ki...lehuzom róla a zsákot, megigazítom és kész.
Mondjuk most kivételesen igazi fa lesz, amit kedden hoznak egy óra körül.
Szerintem a Kérdező az anyós! 😅
A pici fia még megbékélne azzal hogy a neje "elengedi" magát,de az anyós felháborodva, úgy gondolja itt kell feltennie a kérdést, hogy
"Mennyire normális, hogy egy anyuka szenteste előtt 2 nappal elengedi magát"
Nekem ez jött le😅
Apuka nem ért a konyhához. A gyerekek dolgoznak, majd holnap érnek rá.
Akkor
1. apuka kinyitja a bukszát és fizet egy bejárónőt
2. A taknyos kölykök holnap megoldják.
A legtöbb ember előre elintézi ezeket, nem kell agyon hajtania magát.
Amúgy mi van a család többi tagjával? Nálunk alap, hogy mindenki kiveszi a részét a dolgokból. Nem tud főzni? Nem gond, mondjuk, hogy mit csináljon, vagy addig dekorál, esetleg rendet rak.
Ha meg elvárják, hogy mindent egy ember csináljon nem kell csodálkozni,ha az illetőnek elege lesz a dologból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!