Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire normális, hogy egy...

Mennyire normális, hogy egy anyuka szenteste előtt 2 nappal elengedi magát, hogy ő most pihen, s majd főz valamikor ha olyan kedve van?

Figyelt kérdés
Mikor ilyenkor már nagyban kellene díszíteni, utolsó vásárlásokat intézni, főzni-sütni, takarítani. Mit gondoltok?

dec. 22. 09:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/76 anonim ***** válasza:
83%
Készülnek? És te mit csinálsz? Nem jut eszedbe hasznosítani magad?
dec. 24. 12:41
 72/76 A kérdező kommentje:
Ebben én is benne voltam. ^^
dec. 24. 15:57
 73/76 anonim ***** válasza:
51%
Micsoda morált tanít a gyerekének lusta disznó lesz majd abból is cuki golddiger vagy valami papucs sörivo részeges fazon
dec. 24. 19:01
 74/76 anonim ***** válasza:

"Kozben mindenki beteg. A fa mar all de sutemenyek sehol."

És te miért nem tudsz készíteni? Nem tudsz olvasni receptet vagy leesik a gyűrű az ujjadról ha sütni kell?

dec. 26. 09:12
 75/76 anonim ***** válasza:
Az anyuka is elengedheti magát, teljesen rendben van a viselkedése. Ő is elfáradhat, rosszul érezheti magát, kimerülhet. Inkább támogatni és elfogadni kellene. Illetve akár 24.-én is ráér főzni, és amúfy anyuka nem robot, belehet állni segíteni, halat panírozni, sütni stb. Nem normalis, h rendesen elvarjatok, h mindent ő csinaljon. Neki is jar a pihenes. Ő tehernek éli meg amugy is igy a Karacsonyt. :(
dec. 26. 16:18
 76/76 anonim ***** válasza:
Amugy rendelni is lehet, vagy a boltban venni bejglit
dec. 26. 16:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!