Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire normális, hogy egy...

Mennyire normális, hogy egy anyuka szenteste előtt 2 nappal elengedi magát, hogy ő most pihen, s majd főz valamikor ha olyan kedve van?

Figyelt kérdés
Mikor ilyenkor már nagyban kellene díszíteni, utolsó vásárlásokat intézni, főzni-sütni, takarítani. Mit gondoltok?

dec. 22. 09:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/76 anonim ***** válasza:
100%
Na, ilyet én is csináltam. Miután csak én takarítottam, intéztem mindent, az ajándékokat, vásárlást, gyerek dolgait, napi 10 percem nem volt magamra, ő meg eljárt haverozni, vagy a seggét meresztette a tv előtt, még ki akarta magát szolgáltatni. Közöltem 1 nappal karácsony előtt, hogy az lesz a menü amit főz, akkor lesz fa ha megveszi és feldíszíti. Nem vette komolyan. 24én délben esett le neki, amíg ő tvzett, én meg egész nap a gyerekkel játszottam, és épp indultunk korcsolyázni. Estére érdekes módon tudott halat sütni, és fát is szerzett. Azóta amúgy elváltunk, és boldogan ünneplünk kettesben a gyerekkel.
dec. 23. 16:11
 62/76 anonim ***** válasza:
100%

A gyerekek dolgoznak, szóval minimum 18 évesek. Az apuka semmit sem tud csinálni a konyhában. Ezek alapján volt minimum 18 karácsony amikor nem volt ott a konyhában, és millió ebéd főzés amikor a felesége felé sem nézett, elvégre akkor ragadt is volna rá valami.

Csoda, hogy anyudnak csak most lett elege ebből

dec. 23. 20:07
 63/76 anonim ***** válasza:
71%

62

A kérdező 30 feletti és nem otthon él. Illetve nyilván otthon, de a saját otthonában. Ez a vicc az egészben. SZerencsétlen anyjától várja, hogy a lusta, semmit nem csináló családot kiszolgálja, szenteste félájultan kókadozzon a fa alatt, hogy a lassan középkorú fiacskájának meglegyen a karácsonyi fíling.

dec. 24. 03:05
 64/76 anonim ***** válasza:
Na mi van kérdező, hazamentél? Takarítást, sütést megcsináltad már?
dec. 24. 05:55
 65/76 A kérdező kommentje:
Kozben mindenki beteg. A fa mar all de sutemenyek sehol
dec. 24. 09:11
 66/76 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, délig be tudsz vásárolni, aztán állhatsz neki sütni. 🥰
dec. 24. 10:05
 67/76 anonim ***** válasza:
100%

Dobjunk már neki össze egy adag sütit, nehogy belehaljon :)

Nálunk van zserbó, kókuszgolyó, bejgli és hókifli. Melyiket és hová?

Szaloncukrod van? Azt is adok, csak nyugodj le végre.

dec. 24. 11:29
 68/76 anonim ***** válasza:
77%
65 szörnyű, nincs áram hogy nem tudtad megsütni a sütit? Kitakarítottál, bevásároltál tegnap, hogy ma csak sütnöd és főznöd kelljen?
dec. 24. 11:34
 69/76 anonim ***** válasza:
100%
Hé asszony repessz vissza a konyhába pitét sütni!
dec. 24. 12:01
 70/76 A kérdező kommentje:
66) készülnek is. Apám természetesen sehol, majd este hazajön.
dec. 24. 12:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!