Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire normális, hogy egy...

Mennyire normális, hogy egy anyuka szenteste előtt 2 nappal elengedi magát, hogy ő most pihen, s majd főz valamikor ha olyan kedve van?

Figyelt kérdés
Mikor ilyenkor már nagyban kellene díszíteni, utolsó vásárlásokat intézni, főzni-sütni, takarítani. Mit gondoltok?

dec. 22. 09:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 anonim ***** válasza:
86%
50-es válaszolónak: röviden, már írt ki kérdést erről, felnőtt férfi (a párja is férfi), anyuka dolgozik, sokat. Apuka meg a testvére lesz.rja a karácsonyt, tök jól elvannak felhajtás nélkül. A kérdező megy haza karácsonyra és elvárja, hogy minden legyen feldíszítve, menü, süti stb mert ő "karácsony mániás". Legyen kész mindennel mire érkezik, hiába nem akar rajta kívül senki felhajtást, de elvárná, hogy gürizzen az anyja, hogy a pici fiacskájának kb "Hollywood-i filmes" karácsonya legyen, ahol még a kilincsen is kis biszbasz lóg 🤷🏼‍♀️. Plusz "poén", hogy anyuka cukorbeteg, sokmindent emiatt meg sem ehet, de visz "neki" mézeskalácsot, ezzel letudva az ő része, a többit csinálja meg anyuci, mert ő nagy karácsonyt akar 🤷🏼‍♀️
dec. 22. 19:05
 52/76 anonim ***** válasza:

50es: ez volt a kérdező előző hisztije:

https://www.gyakorikerdesek.hu/unnepek__karacsony__12882715-..

dec. 22. 19:07
 53/76 anonim ***** válasza:

Meg ez is (51-es vagyok, amit az 52-es linkelt nem láttam eddig. Amit linkelek az az első kérdése asszem)

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..

dec. 22. 19:14
 54/76 anonim ***** válasza:
100%
Így már kezdem érteni.🙂
dec. 22. 19:17
 55/76 anonim ***** válasza:
87%

48

"Feleség nem tud semmit?"

Na már vártamn, mikor dobja ezt be valaki. Igen, ha a férfi nem a szüleivel él, akkor már nem az anyjának, hanem a nőjének kell kiszolgálni? Hát nem!

Amúgy pasival él a kérdező, meleg, de ez lényegtelen.

dec. 22. 19:27
 56/76 anonim ***** válasza:
4%
#56 Persze, hogy a feleségének kell kiszolgálni. Mivel abba a háztartásba hordja a pénzt. Nem is a szüleinek, meg a nagyszüleinek. Szolgálja ki akkor a meleg pasija. Ő meg addig faraghatja a fát.
dec. 22. 19:38
 57/76 anonim ***** válasza:
93%
57es értem..tehát, mivel én is abba a háztartásba viszem a pénzt, akkor szolgáljon ki a férjem. Mondom is neki hogy holnaptól ő mos főz takarít meló mellett, köszi ez eszembe se jutott eddig.
dec. 22. 19:44
 58/76 anonim ***** válasza:
94%

"Persze, hogy a feleségének kell kiszolgálni. Mivel abba a háztartásba hordja a pénzt. "

A felesége is hordja a pénzt, te szerencsétlen.

dec. 22. 20:01
 59/76 anonim ***** válasza:
Kell főzni lóbablecsót fingatós pálesszel
dec. 23. 00:34
 60/76 anonim ***** válasza:
100%
Apuka is ért a konyhához, mióta van youtube és minden szépen demonstrálva van. Azt még megértem hogy receptet olvasni nem tud, mert pl diszlexiás, de egy videót meg tud nézni.
dec. 23. 02:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!