Mennyire normális, hogy egy anyuka szenteste előtt 2 nappal elengedi magát, hogy ő most pihen, s majd főz valamikor ha olyan kedve van?
Figyelt kérdés
Mikor ilyenkor már nagyban kellene díszíteni, utolsó vásárlásokat intézni, főzni-sütni, takarítani. Mit gondoltok?dec. 22. 09:21
51/76 anonim válasza:
50-es válaszolónak: röviden, már írt ki kérdést erről, felnőtt férfi (a párja is férfi), anyuka dolgozik, sokat. Apuka meg a testvére lesz.rja a karácsonyt, tök jól elvannak felhajtás nélkül. A kérdező megy haza karácsonyra és elvárja, hogy minden legyen feldíszítve, menü, süti stb mert ő "karácsony mániás". Legyen kész mindennel mire érkezik, hiába nem akar rajta kívül senki felhajtást, de elvárná, hogy gürizzen az anyja, hogy a pici fiacskájának kb "Hollywood-i filmes" karácsonya legyen, ahol még a kilincsen is kis biszbasz lóg 🤷🏼♀️. Plusz "poén", hogy anyuka cukorbeteg, sokmindent emiatt meg sem ehet, de visz "neki" mézeskalácsot, ezzel letudva az ő része, a többit csinálja meg anyuci, mert ő nagy karácsonyt akar 🤷🏼♀️
52/76 anonim válasza:
50es: ez volt a kérdező előző hisztije:
https://www.gyakorikerdesek.hu/unnepek__karacsony__12882715-..
53/76 anonim válasza:
Meg ez is (51-es vagyok, amit az 52-es linkelt nem láttam eddig. Amit linkelek az az első kérdése asszem)
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
55/76 anonim válasza:
48
"Feleség nem tud semmit?"
Na már vártamn, mikor dobja ezt be valaki. Igen, ha a férfi nem a szüleivel él, akkor már nem az anyjának, hanem a nőjének kell kiszolgálni? Hát nem!
Amúgy pasival él a kérdező, meleg, de ez lényegtelen.
56/76 anonim válasza:
#56 Persze, hogy a feleségének kell kiszolgálni. Mivel abba a háztartásba hordja a pénzt. Nem is a szüleinek, meg a nagyszüleinek. Szolgálja ki akkor a meleg pasija. Ő meg addig faraghatja a fát.
57/76 anonim válasza:
57es értem..tehát, mivel én is abba a háztartásba viszem a pénzt, akkor szolgáljon ki a férjem. Mondom is neki hogy holnaptól ő mos főz takarít meló mellett, köszi ez eszembe se jutott eddig.
58/76 anonim válasza:
"Persze, hogy a feleségének kell kiszolgálni. Mivel abba a háztartásba hordja a pénzt. "
A felesége is hordja a pénzt, te szerencsétlen.
59/76 anonim válasza:
Kell főzni lóbablecsót fingatós pálesszel
60/76 anonim válasza:
Apuka is ért a konyhához, mióta van youtube és minden szépen demonstrálva van. Azt még megértem hogy receptet olvasni nem tud, mert pl diszlexiás, de egy videót meg tud nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!