Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire normális az ilyen...

Mennyire normális az ilyen szülő pláne karácsonykor?

Figyelt kérdés

Anyukámmal éjféli misén voltunk,ahol fellépett egy kislány meg eg kisfiú is. A kislánynak szép volt a hangja, de a kisfiúnak borzasztó hamis, majdhogynem irritált már. Kb 8-9 évesek lehettek.

Mise után anyámnak is elmondtam, s egyet is értettünk, hogy borzalmas hamis volt, s nem kellett volna énekeltetni az ilyet, meg biztosan van valami előválogató, ahol ezeket kiválogatják.

Várunk a buszra, odajön egy fickó, azt hittem pénzt kér, majd mondja: boldog karácsonyt, remélem legközelebb maga lép fel ekkora tömeg előtt. A kisfiú mindent hallott, amit mondtak. Mondom magának is boldog karacsonyt, sajnálom de a fiú borzasztóan hamis volt. Erre dühösen elvonult .

Majd láttam, hogy a faszi a gyerek apja lehetett. Normális volt ez a reakció? Ha borzasztóan ad elő a gyerek, nem lehet kritizálni?

dec. 25. 02:16
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
 161/166 anonim ***** válasza:
68%
#160 ahány ember, annyi féle felfogóképesség. Neked ami csak egy kicsi sértés, az másnak egy hatalmas. Nem egyforma háttérrel rendelkezünk, így eléggé illene megválogatnia egy felnőtt embernek, hogy mikor mit szól ki a száján, és hol. Lehet neked nem esett volna szarul, de attól lehet, hogy annak a gyereknek az önbizalma sérül. Lehet nem, bár akkor az apuka nem ment volna oda hozza ehez az észlény kérdezőhöz. És persze most is az apuka menjen, és korrigálja azt, amit egy bunkó paraszt okoz 2 szóval, mert hát ez a szülő dolga. Ahogyan az is, hogy megvételre a fiát az ilyen szenny emberektől, akik csak a rosszat látják örökké mindenben, és a jót sose.
jan. 1. 21:21
 162/166 anonim ***** válasza:
56%

#160 kiegészíteném a 161est még annyival hogy még mindig egy kib*szott miserol van szó, szóval kvra nem kell hogy Pistike egy őstehetség legyen, mert ez nem arról szól. És Pistike jó eséllyel nem is akar énekes lenni, csak szeretett volna részt venni az előadásban, ettől még nem érdemli meg hogy egy gyökér ilyeneket mondjon róla és ettől még eshet kva szarul neki.

És véded itt nagy hevesen a kérdezőt, de arra még mindig nem tudtál mit írni hogy ha ez ennyire semmiség akkor a kérdező miért nem tud túllépni ugyanúgy egy olyan semmisegen hogy apuka is megmondta neki a véleményét. Hát ő is csak őszinte volt, nem? Neki nem szabad? Csak neked meg a kérdezőnek? Merthogy a kérdezőnek nem az a nagyobb problémája hogy hamis volt a gyerek, hanem hogy az apja hozzá mert szólni, ezzel elrontva az ő kis karácsonyát.

jan. 2. 01:35
 163/166 anonim ***** válasza:
38%
Én nem védem a kérdezőt, amúgy én sem értem, hogy mit problémázik. Egyetértek veled, le kellett volna nyelnie, hogy visszaszólt neki a gyerek apja, és befogni a pofáját.
jan. 2. 02:07
 164/166 anonim ***** válasza:
12%
A kerdezonek is joga van a velemenyehez es mivel nem a gyereknek mondta vagy az apjanak sot a kritikaja is jogos volt, teljesen igazat adok neki. Apukanak joga volt odamenni akkor a kerdezonek joga volt ahhoz amit mondott. En lettem volna a helyebe meg rendre is utasitottam volna az idiota apukat aki elvarta volna hogy a hamisan kornyikalo fiat ne erje kritika vagy inkabb dicseretet kapjon. Nem kellett volna hallgatozni hogy ki mit beszel a megalloban.
jan. 2. 04:27
 165/166 anonim ***** válasza:
61%
Így üzzük el a gyerekeket a templomból. Szívesen Isten szolgálva, kb egy sport szeletért. Erre hangosan kritizálva leszóljuk. Majd idén várjuk a csodát bárki is émekeljen. Én a kérdezőt kérném fel hogy teljesítsen szolgálatot és énekeljen a templomban.
jan. 2. 04:35
 166/166 anonim ***** válasza:
31%
#164 joga lett volna nem olyan idiótának is lenni hogy úgy mondja hogy más, pláne az érintettek ne hallják. De ennyi esze nem volt, akkor meg viselje a következményeket, ne utasitgasson rendre senkit.
jan. 2. 12:52
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!