Mennyire normális az ilyen szülő pláne karácsonykor?
Anyukámmal éjféli misén voltunk,ahol fellépett egy kislány meg eg kisfiú is. A kislánynak szép volt a hangja, de a kisfiúnak borzasztó hamis, majdhogynem irritált már. Kb 8-9 évesek lehettek.
Mise után anyámnak is elmondtam, s egyet is értettünk, hogy borzalmas hamis volt, s nem kellett volna énekeltetni az ilyet, meg biztosan van valami előválogató, ahol ezeket kiválogatják.
Várunk a buszra, odajön egy fickó, azt hittem pénzt kér, majd mondja: boldog karácsonyt, remélem legközelebb maga lép fel ekkora tömeg előtt. A kisfiú mindent hallott, amit mondtak. Mondom magának is boldog karacsonyt, sajnálom de a fiú borzasztóan hamis volt. Erre dühösen elvonult .
Majd láttam, hogy a faszi a gyerek apja lehetett. Normális volt ez a reakció? Ha borzasztóan ad elő a gyerek, nem lehet kritizálni?
#160 kiegészíteném a 161est még annyival hogy még mindig egy kib*szott miserol van szó, szóval kvra nem kell hogy Pistike egy őstehetség legyen, mert ez nem arról szól. És Pistike jó eséllyel nem is akar énekes lenni, csak szeretett volna részt venni az előadásban, ettől még nem érdemli meg hogy egy gyökér ilyeneket mondjon róla és ettől még eshet kva szarul neki.
És véded itt nagy hevesen a kérdezőt, de arra még mindig nem tudtál mit írni hogy ha ez ennyire semmiség akkor a kérdező miért nem tud túllépni ugyanúgy egy olyan semmisegen hogy apuka is megmondta neki a véleményét. Hát ő is csak őszinte volt, nem? Neki nem szabad? Csak neked meg a kérdezőnek? Merthogy a kérdezőnek nem az a nagyobb problémája hogy hamis volt a gyerek, hanem hogy az apja hozzá mert szólni, ezzel elrontva az ő kis karácsonyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!