Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire normális az ilyen...

Mennyire normális az ilyen szülő pláne karácsonykor?

Figyelt kérdés

Anyukámmal éjféli misén voltunk,ahol fellépett egy kislány meg eg kisfiú is. A kislánynak szép volt a hangja, de a kisfiúnak borzasztó hamis, majdhogynem irritált már. Kb 8-9 évesek lehettek.

Mise után anyámnak is elmondtam, s egyet is értettünk, hogy borzalmas hamis volt, s nem kellett volna énekeltetni az ilyet, meg biztosan van valami előválogató, ahol ezeket kiválogatják.

Várunk a buszra, odajön egy fickó, azt hittem pénzt kér, majd mondja: boldog karácsonyt, remélem legközelebb maga lép fel ekkora tömeg előtt. A kisfiú mindent hallott, amit mondtak. Mondom magának is boldog karacsonyt, sajnálom de a fiú borzasztóan hamis volt. Erre dühösen elvonult .

Majd láttam, hogy a faszi a gyerek apja lehetett. Normális volt ez a reakció? Ha borzasztóan ad elő a gyerek, nem lehet kritizálni?

tegnapelőtt 02:16
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/123 anonim válasza:
64%
Szerintem kicsit bunkók voltatok.
tegnap 13:18
 112/123 anonim ***** válasza:
59%

Kérdező, akkor minek mentél templomba, ha ennyire fingod sincs az ottani ertekrendrol?! Mit hittél, hogy neked "jár" ott valami? Miért is járna?

Egyébként amit érdemelsz, azt megkaptad!

tegnap 13:19
 113/123 A kérdező kommentje:
Értékrend a hamis kornyikálás? Egyébként ahogy írtam, nem a gyereket bántottam meg, csak kifejtettem a véleményem anyámnak. Apuka túlreagálta picit.
tegnap 13:23
 114/123 anonim ***** válasza:
46%

Azért te is túlreagáltad apuka megnyílvánulását

Már majdnem két napja itt gyakorin vitázol hogy neked márpedig igazad volt, semmi rosszat nem tettél

tegnap 13:30
 115/123 anonim ***** válasza:
71%
Jelenleg telefonról gyakorizok, olvasgatok különböző témakörökben, közben visszalépek a főmenübe, látom, hogy az egyik kérdésbez új válasz érkezett, hát melyikhez? Ehhez. A kérdező nem bírja abbahagyni a hisztijét. "Dirr egy saller!" Na, most már van miért hisztizni! :)
tegnap 13:31
 116/123 anonim ***** válasza:
71%
A kérdező egy zseni és tökéletes. Mi egy falusi pásztor játékhoz 4 gyereket tudtunk össze szedni. Pedig nem is volt elötte meghallgatás. Ja nem is jár több gyerek templomba. A kérdező is szökő évente jár templomba. Javaslom neki legyen ott segítő ingyen , mint mi
tegnap 13:38
 117/123 anonim ***** válasza:
69%

"ez olyan hogy manapsag nem lehet egy gyerekre foleg csecsemore mondani hogy ronda pedig egyik masik olyan ocsmanyul igen OCSMANYUL nez ki hogy az ember elhanyja magat toluk."

Miért is kéne mondani? És azért baj van a toronyban annál, aki egy csecsemő látványától hányingert kap, akár szép a gyerek, akár nem. Levegőt azért vehetnek? Megkeseredett, gonosz ember vagy a kérdezővel együtt. Ja, és nem, az nem hazugság, hogy úton-útfélen egy normális ember nem hangoztatja fennhangon az "észrevételeit" bunkó stílusban, kéretlenül.

tegnap 13:40
 118/123 anonim ***** válasza:
86%

Még azzal sincs baj hogy anyuddal ezt megbeszélted és ez a véleményed

Itt a hol és mikor volt a gond

De ha apuka nem lett volna ott, senki sem szólt volna, már ez az egész mise dolog nem is lenne téma

tegnap 13:47
 119/123 anonim ***** válasza:
92%

"Értékrend a hamis kornyikálás?"

Nem arra utaltam, hanem arra, amit közben úgy látom, töröltek, hogy alapból utalod a gyerekeket.

"nem a gyereket bántottam meg, csak kifejtettem a véleményem anyámnak"

Nem csak úgy lehet valakit megbántani, hogy kést böksz belé. Úgy is, ha a háta mögött kibeszéled - főleg, ha nyilvános helyen, ahol nem csak az hallhatja meg, akinek mondod, hanem bárki, akitől visszahallhatja. Sőt, nem is csak az bantodhat meg, akit kibeszelsz, hanem azok is, akik szeretik ot. Jo, hogy végre rájössz...

tegnap 14:02
 120/123 anonim ***** válasza:
39%

Hátha valahogy átfordul a kisfiúba ez pozítivan, és majd csak azért is megakar majd tanulni szépen énekelni.

Szerintem amugy a 8-9 eves gyereknek ezt hallani magarol, kicsit bántó. De nem a azemebe mondták, egsszeruen meghallotta. Ez pech sajnos.

tegnap 16:14
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!