Mennyire normális az ilyen szülő pláne karácsonykor?
Anyukámmal éjféli misén voltunk,ahol fellépett egy kislány meg eg kisfiú is. A kislánynak szép volt a hangja, de a kisfiúnak borzasztó hamis, majdhogynem irritált már. Kb 8-9 évesek lehettek.
Mise után anyámnak is elmondtam, s egyet is értettünk, hogy borzalmas hamis volt, s nem kellett volna énekeltetni az ilyet, meg biztosan van valami előválogató, ahol ezeket kiválogatják.
Várunk a buszra, odajön egy fickó, azt hittem pénzt kér, majd mondja: boldog karácsonyt, remélem legközelebb maga lép fel ekkora tömeg előtt. A kisfiú mindent hallott, amit mondtak. Mondom magának is boldog karacsonyt, sajnálom de a fiú borzasztóan hamis volt. Erre dühösen elvonult .
Majd láttam, hogy a faszi a gyerek apja lehetett. Normális volt ez a reakció? Ha borzasztóan ad elő a gyerek, nem lehet kritizálni?
Kérdező, akkor minek mentél templomba, ha ennyire fingod sincs az ottani ertekrendrol?! Mit hittél, hogy neked "jár" ott valami? Miért is járna?
Egyébként amit érdemelsz, azt megkaptad!
Azért te is túlreagáltad apuka megnyílvánulását
Már majdnem két napja itt gyakorin vitázol hogy neked márpedig igazad volt, semmi rosszat nem tettél
"ez olyan hogy manapsag nem lehet egy gyerekre foleg csecsemore mondani hogy ronda pedig egyik masik olyan ocsmanyul igen OCSMANYUL nez ki hogy az ember elhanyja magat toluk."
Miért is kéne mondani? És azért baj van a toronyban annál, aki egy csecsemő látványától hányingert kap, akár szép a gyerek, akár nem. Levegőt azért vehetnek? Megkeseredett, gonosz ember vagy a kérdezővel együtt. Ja, és nem, az nem hazugság, hogy úton-útfélen egy normális ember nem hangoztatja fennhangon az "észrevételeit" bunkó stílusban, kéretlenül.
Még azzal sincs baj hogy anyuddal ezt megbeszélted és ez a véleményed
Itt a hol és mikor volt a gond
De ha apuka nem lett volna ott, senki sem szólt volna, már ez az egész mise dolog nem is lenne téma
"Értékrend a hamis kornyikálás?"
Nem arra utaltam, hanem arra, amit közben úgy látom, töröltek, hogy alapból utalod a gyerekeket.
"nem a gyereket bántottam meg, csak kifejtettem a véleményem anyámnak"
Nem csak úgy lehet valakit megbántani, hogy kést böksz belé. Úgy is, ha a háta mögött kibeszéled - főleg, ha nyilvános helyen, ahol nem csak az hallhatja meg, akinek mondod, hanem bárki, akitől visszahallhatja. Sőt, nem is csak az bantodhat meg, akit kibeszelsz, hanem azok is, akik szeretik ot. Jo, hogy végre rájössz...
Hátha valahogy átfordul a kisfiúba ez pozítivan, és majd csak azért is megakar majd tanulni szépen énekelni.
Szerintem amugy a 8-9 eves gyereknek ezt hallani magarol, kicsit bántó. De nem a azemebe mondták, egsszeruen meghallotta. Ez pech sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!