Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire normális az ilyen...

Mennyire normális az ilyen szülő pláne karácsonykor?

Figyelt kérdés

Anyukámmal éjféli misén voltunk,ahol fellépett egy kislány meg eg kisfiú is. A kislánynak szép volt a hangja, de a kisfiúnak borzasztó hamis, majdhogynem irritált már. Kb 8-9 évesek lehettek.

Mise után anyámnak is elmondtam, s egyet is értettünk, hogy borzalmas hamis volt, s nem kellett volna énekeltetni az ilyet, meg biztosan van valami előválogató, ahol ezeket kiválogatják.

Várunk a buszra, odajön egy fickó, azt hittem pénzt kér, majd mondja: boldog karácsonyt, remélem legközelebb maga lép fel ekkora tömeg előtt. A kisfiú mindent hallott, amit mondtak. Mondom magának is boldog karacsonyt, sajnálom de a fiú borzasztóan hamis volt. Erre dühösen elvonult .

Majd láttam, hogy a faszi a gyerek apja lehetett. Normális volt ez a reakció? Ha borzasztóan ad elő a gyerek, nem lehet kritizálni?

dec. 25. 02:16
 121/166 anonim ***** válasza:
68%
Egy rohadt grincs vagy továbbra is anyáddal együtt
dec. 26. 16:33
 122/166 anonim ***** válasza:
62%
#121a Grincs legalább nem reménytelen, de ezek azok🤣
dec. 26. 16:35
 123/166 anonim ***** válasza:
61%

"Hátha valahogy átfordul a kisfiúba ez pozítivan"

Persze, most már, hogy az történt, ami, ez az, amiben reménykedhetünk. De azért nem ez a tipikus...

dec. 26. 20:17
 124/166 anonim ***** válasza:
81%
Kérdező, itt vergődsz 13 oldalnyi komment óta mert nem tudsz tullepni azon hogy apuka odament hozzád és kulturáltan elmondta hogy megbantottatok a kisfiút. De a gyerek csak törődjön bele a te bunkó véleményedbe. Tehát azt várod el a kisgyerektől ami neked felnőttként se megy.
dec. 27. 06:44
 125/166 anonim ***** válasza:
45%
Kezd uncsi lenni már
dec. 27. 09:15
 126/166 anonim ***** válasza:
70%
Akinek uncsi, az nem olvassa.
dec. 27. 09:21
 127/166 anonim ***** válasza:
0%
Úristen, még mimdig ez a a kérdés? 😀
dec. 27. 12:54
 128/166 anonim ***** válasza:
55%
Csak mert egyesek - a kérdezőt is beleértve - még mindig nem fogták fel, hogy mi a válasz. 🙂
dec. 27. 13:38
 129/166 anonim ***** válasza:
49%
Végső soron a kérdező jól vegigduzzogta a karácsonyát azon hogy egy kisgyereket hallott énekelni nem szépen. Én sajnálom öt őszintén
dec. 27. 14:29
 130/166 anonim ***** válasza:
36%
Na mi van pubi munkanap volt már nem volt időd ide írogatni?
dec. 27. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!