Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire normális az ilyen...

Mennyire normális az ilyen szülő pláne karácsonykor?

Figyelt kérdés

Anyukámmal éjféli misén voltunk,ahol fellépett egy kislány meg eg kisfiú is. A kislánynak szép volt a hangja, de a kisfiúnak borzasztó hamis, majdhogynem irritált már. Kb 8-9 évesek lehettek.

Mise után anyámnak is elmondtam, s egyet is értettünk, hogy borzalmas hamis volt, s nem kellett volna énekeltetni az ilyet, meg biztosan van valami előválogató, ahol ezeket kiválogatják.

Várunk a buszra, odajön egy fickó, azt hittem pénzt kér, majd mondja: boldog karácsonyt, remélem legközelebb maga lép fel ekkora tömeg előtt. A kisfiú mindent hallott, amit mondtak. Mondom magának is boldog karacsonyt, sajnálom de a fiú borzasztóan hamis volt. Erre dühösen elvonult .

Majd láttam, hogy a faszi a gyerek apja lehetett. Normális volt ez a reakció? Ha borzasztóan ad elő a gyerek, nem lehet kritizálni?

dec. 25. 02:16
 141/166 anonim ***** válasza:
32%
Kérdező a gyermekeknek ilyesztően beesik a szeme ha sokat olvas. Akkor lekancsalozod?
dec. 29. 02:38
 142/166 anonim ***** válasza:
80%

Emberek, arra még nem gondoltatok hogy ha láttok egy ronda vagy hamis hangú gyereket akkor nem csak az a két opció van hogy hazudsz vagy bunkón megmondod a véleményed, hanem az is hogy BEFOGOD A POFADAT?

Nem, nem elvárás nyalizni, de az igen hogy ne legyél szánt szándékkal paraszt ha nem muszáj.

dec. 29. 07:37
 143/166 anonim ***** válasza:
62%
Van egy angol mondás: ha nem tudsz semmi szépet/ jót mondani, inkább ne mondj semmit!
dec. 29. 10:41
 144/166 anonim ***** válasza:
26%

Kérdező, itt a válaszolók nagy része nem érti az "előadás" szót és lényegét.

Te annyiban hibáztál, hogy sajnos egy elfogult apuka meghallotta, mit mondtál.

dec. 30. 09:04
 145/166 anonim ***** válasza:
71%
#144, nem, ő abban hibázott, hogy karácsony estéjén egy kisgyereket, aki a szívét lelkét tehette az előadásba, gonoszul leköpött. Mert nem ütötte meg az ő elvárt mércéjét.
dec. 30. 09:09
 146/166 anonim ***** válasza:
50%
Önélzetes a kis latol
dec. 30. 10:26
 147/166 A kérdező kommentje:

Ha csúnya a kisbaba nyilván nem ő tehet róla, persze megdícsérni én sem fogom max megmondom a szülőknek hogy grat. Bár már inkább azt se mert sokaknál becsúszott a kölök, aztán féltek elvetetni.

Na de ha ordít a gyerek a repülőn, volt hogy hangosan mondtam, hogy az ilyet csomagtérben is lehet szállítani. Míly meglepő, fél perc alatt képsekek voltak a szülők elhallgattatni. Sokszor a szülők a hibásak, s nem látják be, nem...

dec. 31. 08:40
 148/166 anonim ***** válasza:
49%
Ma hány embernek mondod hogy éjjel ne énekeljen? Mert rossz hallgatni?
dec. 31. 10:00
 149/166 anonim ***** válasza:
34%
#147 téged anyád a kukába is kidobhatott volna ronda kisbaba korodban. Szerintem meg is tenné, ha lenne rá jelenleg lehetősége, mert a belsőd ronda jelenleg nagyon is. Az ilyen emberek kéne eltűnjenek.
dec. 31. 10:05
 150/166 anonim ***** válasza:
65%

"Sokszor a szülők a hibásak, s nem látják be, nem..."

Igen, valóban. Ez viszont nagyon nem az az eset volt.

dec. 31. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!