Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám az új nője mellett áll...

Apám az új nője mellett áll ki ez igazságos?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok apámnak 5 éve van egy másik felesége. Anyám 10 éve nem él velünk. Azért nem dolgozok mert a jogosítványt csinálom aztán irány Németországba a pasimmal. Alig várom hogy meglegyen a jogsim és elhúzzak innen. A felesége nincs tekintettel rám reggel 9-kor elkezd zörögni meg porszívózni. Akkor főz amikor nekem is kellene a konyha és kiválogatja a szennyesből a ruháim és azokat nem mossa ki a többi szennyessel. Pl.: ha van a szennyesben egy farmerem direkt otthagyja. Mama velünk lakik és ő sem kedveli nem ad semmit bele a számlákba szerintünk és csak eltartatja magát apával. Apán spórol és vett magának házat azt felújította már majdnem kész csomó dolgot apa csinált ott mert oda akar költözni apával. De semmi nem lesz apa nevén. Apának folyamatosan panaszkodik rólam hogy miattam nem tud főzni mert a konyhában vagyok vagy nem tud fürdeni mert pont én is fürdök. Mikor reggel megy dolgozni nem vigyáz arra hogy csendben menjen el mindig felkelek rá szóltam neki de nem változott semmi mintha direkt provokálna. Apa mikor dolgozni megy arra soha nem ébredek fel érdekes. Minden körülötte forog apával nem tudok beszélni erről mert az ő pártját fogja mamának szoktam elmondani ha bajom van és szerinte igazam van. Ő jött ide később alkalmazkodjon ő nem nekem kell szerintem hozzá alkalmazkodni. Remélem hamar el is költöznek vagy mi megyünk ki párommal hamarabb németbe. De annyira rossz hogy szétszedte a családot mama miatta itt fog maradni egyedül ha rosszul lesz vagy valami észre se veszi senki és mielőtt ő idejött volna apa többet foglalkozott velem most meg semmit. Szerintetek ha leülök velük egy asztalhoz beszélni változik majd valami? Mert volt hogy apának próbáltam mondani de nem foglalkozik vele védi nagyon.
2023. jan. 25. 14:38
 81/108 anonim ***** válasza:
92%
#81 jó neked. Nekem háromszor kiégett a retinám, mire a végére értem annak, amit idehányt. És még ő beszél az igénytelen férfiról, aki reggel csak felöltözik, bekap egy falatot és rohan. Hát az igénytelenség nem itt kezdődik, hanem annál az irománynál, aminél még a szar is szebb.
2023. jan. 25. 23:10
 82/108 anonim ***** válasza:
88%
A Kérdező meglógott "németbe".
2023. jan. 25. 23:29
 83/108 Darius- ***** válasza:
91%
81- Ez is csak egy altalanositgato időmilliomos, aki 50 soros novellakat gyart és elhagyta vagy bantalmazta a férje, majd jon ide karogni. Nem kell az ilyeneket komolyan venni.
2023. jan. 25. 23:38
 84/108 anonim ***** válasza:
100%
Tök cuki ahogy azt hiszed h majd Németországban minden fenékig tejfel lesz amúgy. Amúgy meg nem értek veled egyet semmilyen téren.
2023. jan. 26. 00:13
 85/108 anonim ***** válasza:
19%

A kérdezőnek nincs igaza, de a válaszolók nagyobbik részénél azért nevetséges ez a rosszindulat, és látszik, hogy a nyomorult, depresszív életetek beszél belőletek. Belőlem semmmi ellenérzést nem vált ki az, hogy valaki 9-kor még alszik, sem pedig az, hogy 20 évesen nem dolgozik még. Egy átlag 20 éves egy taknyos tini még, én is az voltam annyi idősen. A legtöbb olyankor még tanul, akkor meg még szép, hogy nem dolgozik.

Azt meg normális ember qrvára lesz.arja, hogy ha gyári munkás lenne xy, akkor 4-kor kelne és állna neki takarítani. Kit érdekel? Az talán normális? :)

És amúgy de, valaki felnőttként, tisztességes munkahely mellett is megteheti, hogy 9-kor keljen, nem kell ahhoz csecsemőnek lenni.

2023. jan. 26. 01:29
 86/108 anonim ***** válasza:
93%
20 éves nem tini,hanem felnőtt ember. Saját családja, gyerek lehetne akit el kellene látnia, de ő még magát sem tudja.
2023. jan. 26. 04:59
 87/108 anonim ***** válasza:
100%

Én Németországban élek itt bizony DOLGOZNI kell mert valamiböl ki kell fizetni lakbért munkába járáshoz is kell pénz mert se az üzemanyag az autóba se tömegközlekedési jegyek nincsenek ingyen itt az emberek lakástol 15-20km dolgoznak .

És van aki 6tol dolgozik vagy 7-töl ők bizony 4kor vagy 5kor kelnek.

2023. jan. 26. 06:14
 88/108 anonim ***** válasza:
92%
85, mielőtt észt osztasz, fogd fel, mit írt a kérdező.
2023. jan. 26. 06:18
 89/108 anonim ***** válasza:
100%
Én ebből az egészből azt szűrtem le, hogy a gyermeki féltékenység beszél belőled, mert már nem te vagy apuci egyetlen kicsi kincse. Akkor boldogabb lennél ha te szépen lelépsz a pároddal, családot alapítotok, apukád meg egyedül öregszik meg? Egy ideig amíg újítottuk a házat Anyuéknál laktunk, ő mikor hajnalban ment dolgozni simán felkelt 4kor "zörögni", mert ő munka előtt felmos stb. Mégsem hisztiztem. Édesapám 16 éves koromban hirtelen meghalt, én rángattam ki Anyut a depresszióból, biztattam, hogy ismerkedjen, nagyon örültem, hogy talált magának valakit, akivel már 15 éve együtt vannak. Nem vagy már gyerek, nem várhatod el hogy Apukád életed végéig téged pátyolgasson
2023. jan. 26. 08:11
 90/108 anonim ***** válasza:
100%

Miért kéne bárkinek vigyázban állnia 9-kor, mert te még aludnál?

Bocs, 9-kor az emberek jórésze már bőven fenn van (akár munkába megy, akár HO-ban dolgozik, vagy bármi), az egyéni szoc. problémád, hogy 9-kor még aludnál.

A konyha pedig nem a tiéd, hacsak nem 4 m2 az egész, simán elfértek ketten is.

2023. jan. 26. 08:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!