Apám az új nője mellett áll ki ez igazságos?
A kérdezőnek nincs igaza, de a válaszolók nagyobbik részénél azért nevetséges ez a rosszindulat, és látszik, hogy a nyomorult, depresszív életetek beszél belőletek. Belőlem semmmi ellenérzést nem vált ki az, hogy valaki 9-kor még alszik, sem pedig az, hogy 20 évesen nem dolgozik még. Egy átlag 20 éves egy taknyos tini még, én is az voltam annyi idősen. A legtöbb olyankor még tanul, akkor meg még szép, hogy nem dolgozik.
Azt meg normális ember qrvára lesz.arja, hogy ha gyári munkás lenne xy, akkor 4-kor kelne és állna neki takarítani. Kit érdekel? Az talán normális? :)
És amúgy de, valaki felnőttként, tisztességes munkahely mellett is megteheti, hogy 9-kor keljen, nem kell ahhoz csecsemőnek lenni.
Én Németországban élek itt bizony DOLGOZNI kell mert valamiböl ki kell fizetni lakbért munkába járáshoz is kell pénz mert se az üzemanyag az autóba se tömegközlekedési jegyek nincsenek ingyen itt az emberek lakástol 15-20km dolgoznak .
És van aki 6tol dolgozik vagy 7-töl ők bizony 4kor vagy 5kor kelnek.
Miért kéne bárkinek vigyázban állnia 9-kor, mert te még aludnál?
Bocs, 9-kor az emberek jórésze már bőven fenn van (akár munkába megy, akár HO-ban dolgozik, vagy bármi), az egyéni szoc. problémád, hogy 9-kor még aludnál.
A konyha pedig nem a tiéd, hacsak nem 4 m2 az egész, simán elfértek ketten is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!