Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vélemények, ez jó vagy furcsa,...

Vélemények, ez jó vagy furcsa, hogy én anyámmal szeretnék lakni?

Figyelt kérdés

48 éves nő vagyok, volt egy házasságom, par rossz kapcsolatom, van egy nagy gyerekem a házasságomból, es ma már arra vágyok, hogy anyukámmal lakjak.

Nagyon nagy megnyugvást adna es örömöt. Ha ez összejönne akkor már minden vágyam beteljesülne, semmi nem kéne már.

nov. 26. 23:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mi a probléma? Menj. Senki véleménye ne számítson.
nov. 26. 23:27
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

25 éves koromig anyukámmal laktam. Ha akkor nem jövök össze a mostani párommal, még mindig vele laknék. Így is nagyon hiányzik, de ő költözni nem akar.

Szóval számomra semmi rossz nincs abban, ha vele akarsz élni.

nov. 26. 23:34
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Semmi rossz nincs abban,sőt! Szerintem nagyon szép dolog :) en 23 eves lany vagyok,nekem a nagymamam volt az anyukam,o nevelt,sajnos meghalt 3 evvel ezelott,de addig vele laktam,es megfogadtam hogy mig el,soha nem hagyom el
nov. 26. 23:58
 4/14 anonim ***** válasza:
26%
Nekem kicsit furcsa, de attól is függ, hogy egyrészt hány éves a gyerek, másrészt meg hogy anyukád szorul-e valami segítségre napi szinten. Ha emiatt akarnál vele lakni, hogy segítsd, akkor nem furcsa. A gyerek pedig ilyen korban már lehet felnőttkorú is, meg általános iskolás korú is, szóval az is kérdéses, hogy költséghatékonysági szempontból akarsz-e anyuddal lakni, vagy más miatt, de nem feltétlen egészséges, ha 3 generáció együtt lakik.
nov. 27. 00:59
 5/14 anonim ***** válasza:
98%
Gondolom szeretet teljes kapcsolat van koztetek ha vele szeretnel elni ebben a korban.Menj!Ki tart vissza?Egyszer elunk.Ha egy szeretted kozeleben szeretnel elni ne tartson vissza.Masok mar a szulei fele sem neznek ha mar kulon koltoznek,szoval ez becsulendo.En tamogatom.
nov. 27. 01:51
 6/14 anonim ***** válasza:
98%
Ha szereted, ő is benne van, akkor lakjatok együtt, jobb, mint külön - külön.
nov. 27. 05:29
 7/14 anonim ***** válasza:
17%
Menj pszichológushoz. Ez beteges. 48 éves vagy és kb 70+ éves anyáddal akarsz lakni...
nov. 27. 06:31
 8/14 anonim ***** válasza:
93%
Oh, te vagy az, aki külföldön el, épp leszazalekolas előtt áll és oda akarja magához koltoztetni az anyjat? Anyad nem akar költözni.
nov. 27. 07:12
 9/14 anonim ***** válasza:
74%

Nekem az a furcsa, hogy nincs önbizalmad ezt egyedül eldönteni, hanem IDEGENEK véleménye kell.

Itt ahány ember, annyi nézőpont van. Semmivel nem leszel előrébb, maximum az egyet nem értő válaszok miatt frusztrált leszel, az egyetértő meg megerősít. De ha valami kérdéses, az eleve nem jó ötlet. Miért merült fel, hogy itt kérdezz?

A közvetlen környezeted nem támogató?

nov. 27. 07:23
 10/14 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem nem furcsa, bizonyára nagyon szoros a kapcsolatod anyukáddal. Az biztos, hogy ritka dolog, mert mindenki menekül a szülőktől, a saját független életét akarja élni. De ha te erre vágysz, és ha anyukád is szeretné, akkor csak menj, és ne érdekeljen, mit gondolnak mások. Ez a te életed.

N

nov. 27. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!