Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nehéz ezt belátni amyumnak?

Miért nehéz ezt belátni amyumnak?

Figyelt kérdés

Anyum általában mindenben igazat ad nekem mert én valóban igazságos vagyok! Én be látom azt is ha nincs igazam.

De ha anyummal nem értek egyet akkor mindig azt mondja neki van igaza. Tehát anyum sosem látja be ha nincs neki igaza ez miért van hogy senkivel szemben nem látja be hogy nincs igaza !??

ma 19:49
 1/2 anonim ***** válasza:
41%

Nem azért ad igazat, mert igazságos vagy, esetleg valóban igazad van. Hanem mert a magadfajtával másképp nem lehet boldogulni. Így aztán inkább rádhagyja, hogy ne nyomaszd a hülyeségeiddel.

Minek látná be, hogy nem neki van igaza? Ha bizonyítékokkal alátámsztod, oké. De konkrét példa nélkül nehéz dönteni.

ma 20:14
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Meg foglak ijeszteni. Esetleg anyudnak van igaza. Vagy rémes, de mindkettőtöknek, a maga szemszögéből. Na, ehhez kell az érettség, hogy ezt is be tudja látni valaki.
ma 21:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!