Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van az hogy a saját...

Miért van az hogy a saját anyám bele akar szólni olyan szinten az életembe, hogy konkrétan már a barátaimmal irogat a telefonomon az én nevemben?

Figyelt kérdés
az anyám egyre gyakrabban elveszi a telefonom és átnézi az egészet (fotók, üzenetek, közösségi oldalak) és néhány hete kitörölt egy csomó alkalmazásom mert szerinte ezek "feleslegesek", ma meg elkezdett irogatni a barátnőimmel a nevemben és egyszerűen olyanokat írt nekik, amiket én soha nem írnék (szidta őket az én nevemben) mit kellene csinálnom?

tegnap 21:12
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
98%
Tegyél rá képernyőzárat, mást sajnos nem nagyon tudsz
tegnap 21:22
 2/38 anonim válasza:
94%
Nem tudod vele megbeszélni miért csinálja?
tegnap 21:24
 3/38 A kérdező kommentje:
mindent megpróbáltam, a telefonom kódját nem változtathatom meg, mert akkor elkezdi azt, hogy biztos titkolok valamit és megy az őrjöngés, egy csomó ideig volt face-ID az appokon, de mind leszedte őket, mert "én mindent mindik tudni akarok", rengetegszer leültünk beszélgetni erről és utána mindig abbahagyta néhány napra, de utáne megint kezdi előröl és napokra elveszi a telefonom, nekem már egyszerűen elegem van, és még az alakuló kapcsolatomba is beleszól, mert szó szerint leírta ma a srácnak, hogy "undorítóan nézel ki ezen a képen" (kaptam tőle egy síelés utáni képet)
tegnap 21:30
 4/38 anonim ***** válasza:
96%
Ne haragudj, de anyádnál fejben nincs valami rendben...
tegnap 21:32
 5/38 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?
tegnap 21:55
 6/38 Aron24turbo válasza:
94%
Hát ere nem tudok mit mondani ha apád le tudja állítani akkor kérd meg ött ha nem tudja (nem él veletek ) akkor próbálj egy jofogásos régi telót venni azt azon csinálni az üzengetést vagy valami régi nem használt telót
tegnap 21:55
 7/38 Katona Dius ***** válasza:
100%
Ha nem tudod megoldani a tartalék telót, ahogy 6-os írta, akkor még olyan javaslatom lenne (nem tudom, mennyire tudnád kivitelezni), hogy te meg elveszed az övét, és ugyanezt csinálod vele. Ha elkezd hepcizni, akkor meg megmondod, hogy dehát te is mindent tudni akarsz róla.
tegnap 22:00
 8/38 anonim válasza:
100%
Mondd el az összes barátodnak, ismerősödnek a helyzetet, hogy nem te írsz ilyeneket. Mást sajnos akkor nem tudsz csinálni. Vagy amit az előző válaszoló mondott: vegyél egy új telefont. Amit anyád csinál nem normális. Hány éves vagy? Apukád mit szól ehhez?
tegnap 22:10
 9/38 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy és mióta viselkedik így?
tegnap 22:15
 10/38 anonim ***** válasza:
95%

Nem adod oda neki a telefonodat és kész. Én biztos, hogy ott helyben leordítanám, hogy mit képzel magáról. Ha ennyire mindegy neki, akkor fogod magad, és elveszed te is az ő telefonját. Biztos pár ilyen után fogja magát és abbahagyja szépen.

Nekem apám volt olyan. Mondta, hogy ha nem oldom fel neki összetöri. Megmondtam, hogy oké, törje, az ő pénzére volt véve, a következőt is ő állja. Akkor meggondolkozott és rájött hogy nincs amit csináljon.

tegnap 22:24
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!