Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van az hogy a saját...

Miért van az hogy a saját anyám bele akar szólni olyan szinten az életembe, hogy konkrétan már a barátaimmal irogat a telefonomon az én nevemben?

Figyelt kérdés
az anyám egyre gyakrabban elveszi a telefonom és átnézi az egészet (fotók, üzenetek, közösségi oldalak) és néhány hete kitörölt egy csomó alkalmazásom mert szerinte ezek "feleslegesek", ma meg elkezdett irogatni a barátnőimmel a nevemben és egyszerűen olyanokat írt nekik, amiket én soha nem írnék (szidta őket az én nevemben) mit kellene csinálnom?

tegnapelőtt 21:12
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
93%
Jó lenne tudni mennyi idős vagy úgy könnyebb tanácsot adni......
tegnapelőtt 22:25
 12/39 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok lassan 17 es apukám ilyen semleges, ő támogatja, hogy any néha megnézze de az neki sem tetszik, hogy miket csinál, és van 2 húgom akiket vhogyan ki kell vonni a balhékból, és erre van ugymond apu, és multkor megcsinaltam vele hogy elvettemm a telefonját no azóta is látszik a nyoma az oldalamon
tegnapelőtt 22:37
 13/39 anonim ***** válasza:
94%
Én a helyedben kiírnám Facebookra (üzenőfalra, nyilvánosan), hogy mit csinál és a jövőben senki ne vegye komolyan, ha olyan üzenetet kap tőled, ami nem rád jellemző. Anyád meg ezután égne mint a Reistag.
tegnapelőtt 22:44
 14/39 anonim ***** válasza:
89%
Hogyhogy elveszi? Honnan veszi el? Tartsd magadnál. A fürdőszobában is. Egy másodpercre ne hagyd el.
tegnapelőtt 23:57
 15/39 anonim ***** válasza:
34%

Mi az, hogy látszik a nyoma az oldaladon? Mi látszik az oldaladon?

Milyen balhékból kell kivonni a húgaidat? És hogy jön ez a mobiltelefonodhoz? Nem fogalmazol valami értelmesen. A magam részéről hihetően sem ...

tegnap 00:00
 16/39 anonim ***** válasza:
88%
Fogj össze a barátnőiddel, és leckéztessétek meg valahogy.
tegnap 00:26
 17/39 anonim ***** válasza:
100%
Menekülj. Már most kezdd el tervezni, hova menekülsz 18 éves korod után.
tegnap 01:16
 18/39 anonim ***** válasza:
88%
Atyaég milyen szülők vannak. Kérdező, anyukádnak nincs joga belenézni a telefonodba! Tiltsd meg neki. És mielőbb menekülj otthonról amint nagykorú leszel. Apád meg egy szokásos lúzer aki nem néz az asszony körmére hogy milyen anya, miket tesz. Én soha nem nézek a gyerekeim telójába, mindig is a privát szférájuknak tekintettem, ha valamit szetetnének megosztani velem azt úgyis el szokták mondani vagy megmutatják. Pici koruktól ez van.
tegnap 03:54
 19/39 anonim ***** válasza:
94%

Ha ez igaz akkor anyád igencsak megsérti a jogaidat.

Tájékoztasd arról, hogy ez törvénytelen.

tegnap 05:20
 20/39 anonim ***** válasza:
95%

Mert elmebeteg. Gondolom neki nincsennek, talán nem is voltak barátai, senki se szereti és így éli ki magát.

Volt egy ilyen barátnőm mint te. Ugyanezt csinálta az anyja. Le is tiltotta, törölte a csaj barátaibak nagy részét. 2x felvett még ismerősnek, mindig törölte miket írkálunk de csak rájött az abyja és töröltette vele a facebookját, emailjét mindent.

Utána már nem találtam meg, nem tudom mi lett vele, messze lakott tőlem.

tegnap 05:48
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!