Apám az új nője mellett áll ki ez igazságos?
"Ő mindig minden ruhát betesz a gépbe ha mos"
Pont mint az én nagymamám. Ennek köszönhetően lett jó néhány bugyirózsaszín-piszkossárga "fehér" blúzom (és kötelező formaruha lévén, nem, nem felelt meg a munkahelyemre).
Mellesleg 20 évesen nem vagy már kiskorú, ha apádék megunják, hogy folyton a feleségét (akivel 5 éve házasságban él!) cseszteted, akkor kirakhatnak, és élhetnek tovább nyugodtan az életüket zavaró tényező (te) nélkül.
Azt lehet tudni, hogy mik a terveid, mit fogsz dolgozni Németországban ?
Csak azért kérdezem, ha neked a reggel 9 óra még olyan korai időpont amikor némán kell lenni egy lakásban, bajban leszel, ha munkát akarsz vállalni.
Szerintem is hiszti. A 9 óra az nem kora reggel. Majd délig lábujjhegyen fog közlekedni miattad?
A jogsi meg nem egy olyan dolog, aami mellett nem lehet dolgozni. Nyugodtan moshatsz magadra, úgysem csinálsz semmi mást.
Szétszedi a családot az "új nő", mert csinálja a házimunkát, apád meg neki ad igazat és nem a here lányának, na ne már, röhögnöm kell.
Kislány, szedd össze magad, de rohadt gyorsan, mert fordítva ülsz a lovon.
Ja, egyébként az, hogy te épp most szerzed a jogsidat, rohadtul nem ment fel az alól, hogy esetleg tanulj vagy dolgozz. Unatkozol, ezért hisztizel mindenen. Ha lenne valami értelmes elfoglaltságod, majd rögtön nem vernéd a tamtamot, hogy miért zörög apád felesége reggel 9-kor... így viszont csak az alkalmat keresed, hogy beleköthess a nőbe, de abszolút nincs igazad. Térj már észhez.
"Azért nem dolgozok mert a jogosítványt csinálom"
Hát igen, az a heti másfél óra vezetés hogy is férne bele munka mellett? Érthető, ti ismertek valakit, aki munka mellett tudna vállalni MÁSFÉL órát? Á, bazmeg, megoldhatatlan a munka sajna.
😂
" Miatta mama egyedül marad engem meg apa lesz@r." - hahó, nem tűnt fel, hogy csak az életüket élik? Ahogy te is! Vagy te beáldozál mindent, hogy a mamád ne maradjon egyedül? Fogadok nem, de apád áldozzon fel mindent.
Egyébként, moshatsz, takaríthatsz, ha csak vezetni jársz, nyilván ráérnél. Nem picsogni kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!