20 éves vagyok apámnak 5 éve van egy másik felesége. Anyám 10 éve nem él velünk. Azért nem dolgozok mert a jogosítványt csinálom aztán irány Németországba a pasimmal. Alig várom hogy meglegyen a jogsim és elhúzzak innen. A felesége nincs tekintettel rám reggel 9-kor elkezd zörögni meg porszívózni. Akkor főz amikor nekem is kellene a konyha és kiválogatja a szennyesből a ruháim és azokat nem mossa ki a többi szennyessel. Pl.: ha van a szennyesben egy farmerem direkt otthagyja. Mama velünk lakik és ő sem kedveli nem ad semmit bele a számlákba szerintünk és csak eltartatja magát apával. Apán spórol és vett magának házat azt felújította már majdnem kész csomó dolgot apa csinált ott mert oda akar költözni apával. De semmi nem lesz apa nevén. Apának folyamatosan panaszkodik rólam hogy miattam nem tud főzni mert a konyhában vagyok vagy nem tud fürdeni mert pont én is fürdök. Mikor reggel megy dolgozni nem vigyáz arra hogy csendben menjen el mindig felkelek rá szóltam neki de nem változott semmi mintha direkt provokálna. Apa mikor dolgozni megy arra soha nem ébredek fel érdekes. Minden körülötte forog apával nem tudok beszélni erről mert az ő pártját fogja mamának szoktam elmondani ha bajom van és szerinte igazam van. Ő jött ide később alkalmazkodjon ő nem nekem kell szerintem hozzá alkalmazkodni. Remélem hamar el is költöznek vagy mi megyünk ki párommal hamarabb németbe. De annyira rossz hogy szétszedte a családot mama miatta itt fog maradni egyedül ha rosszul lesz vagy valami észre se veszi senki és mielőtt ő idejött volna apa többet foglalkozott velem most meg semmit. Szerintetek ha leülök velük egy asztalhoz beszélni változik majd valami? Mert volt hogy apának próbáltam mondani de nem foglalkozik vele védi nagyon.
Kérdező én Németországban élek és itt Dolgozni kell.
Senki nem fog ott eltartani.
2023. jan. 27. 17:42
102/108 anonim válasza:
Szerintem a kérdezőt nagyon arcon fogja csapni, amikor rájön, hogy külföldön akármennyi ideig él és dolgozik (bár ez utóbbit nem nézem ki belőle), legfeljebb másodrendű polgár lesz belőle.
2023. jan. 27. 18:39
103/108 anonim válasza:
Nem ez lesz gond hanem hogy DOLGOZNI Kell.
2023. jan. 28. 06:27
104/108 anonim válasza:
Egy arogáns hisztis csaj vagy!
Attól hogy a jogsídat csinálod talán meg nem kéne te élösködj apádon ez melettbőven lehet dolgozni ha valaki akar.
Ök nem jobban várják hogy megszabaduljanak tőled mint te tölük
Házasok azt ad a feleségének amít akar neked ahoz semmi közöd.(Nincs a gyámságod alatt)
Tudod azért nem irat apàd semmít a saját nevére mert fél ha vele valami történne a feleségét mesztelenre vetkőzteted.
Tudod én sem mozdítanám a kisújjamat érted amilyen kedves vagy te hozzá olyan kedves legyen ő teveled.(Időd mint a tenger moss magadra)
Sokat elmond rólad hogy kilenckor még zavar ha valaki felébreszt.Én sokáig éltem Németországba 7 órakor már legtöbb helyen munkába kellett állni ahoz fél hatkór ki kellett szállni az ágyból Igaz ha a párod egy balek ott is eltartatod magad.Mig meg nem unja.
Hagyd szépen békén apád házasságát és néz mélyen magadba.
2023. jan. 31. 13:11
105/108 anonim válasza:
Mamád nem sokáig marad egyedül.Amilyen hamar te ki akarsz menni Németbe,fénysebességgel jösz te vissza.Így legalább a mamád sem unatkozik majd a cseléded és a pénztárcád lehet.
A csípád kinyílt nagyra most itt az ideje hogy az asztalra is le tegyél valamít.
Ne csak a száddal és más ember sárbatiprásában legyél nagy.
2023. jan. 31. 13:19
106/108 anonim válasza:
Cica rosszul adtad elő a hattyúk halálát.
Végtelenúl önző ember vagy!
Remélem mihamarabb sikerül kimenned Németbe hogy mindenki megkönnyebbüljön.
2023. jan. 31. 13:45
107/108 anonim válasza:
Mamád azért ad igazat neked mert egy ügyes manipulátor vagy.
Amúgy nem volt nehéz dolgod hogy anyád után a mostani menyére is szúros szemmel nézett.Mert tudjuk az anyosoknak nehéz megfelelni föleg ha már rossz tapasztalatuk van.
Nagyon sajnálom a mostohádat.Remélem mihamarabb apáddal elköltöznek hogy neki apáddal egy szép élete lehessen.
Külőnben én sem szeretnék az ő helyében a ferjemen kívül másnak megfelelni.
2023. jan. 31. 14:41
108/108 anonim válasza:
Gyakorold hogy meg szokd nem az új nője a régi már 5év után.Söt akár mennyire fáj mondogasd hogy megszokd a FELESÉGE!Annak ellenére hogy ez neked nem tetszik.
Tanulj tiszteletet a másik ember iránt!A te piszkodat is takarítja amelett hogy dolgozik nem naplópó mint te.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!