Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám az új nője mellett áll...

Apám az új nője mellett áll ki ez igazságos?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok apámnak 5 éve van egy másik felesége. Anyám 10 éve nem él velünk. Azért nem dolgozok mert a jogosítványt csinálom aztán irány Németországba a pasimmal. Alig várom hogy meglegyen a jogsim és elhúzzak innen. A felesége nincs tekintettel rám reggel 9-kor elkezd zörögni meg porszívózni. Akkor főz amikor nekem is kellene a konyha és kiválogatja a szennyesből a ruháim és azokat nem mossa ki a többi szennyessel. Pl.: ha van a szennyesben egy farmerem direkt otthagyja. Mama velünk lakik és ő sem kedveli nem ad semmit bele a számlákba szerintünk és csak eltartatja magát apával. Apán spórol és vett magának házat azt felújította már majdnem kész csomó dolgot apa csinált ott mert oda akar költözni apával. De semmi nem lesz apa nevén. Apának folyamatosan panaszkodik rólam hogy miattam nem tud főzni mert a konyhában vagyok vagy nem tud fürdeni mert pont én is fürdök. Mikor reggel megy dolgozni nem vigyáz arra hogy csendben menjen el mindig felkelek rá szóltam neki de nem változott semmi mintha direkt provokálna. Apa mikor dolgozni megy arra soha nem ébredek fel érdekes. Minden körülötte forog apával nem tudok beszélni erről mert az ő pártját fogja mamának szoktam elmondani ha bajom van és szerinte igazam van. Ő jött ide később alkalmazkodjon ő nem nekem kell szerintem hozzá alkalmazkodni. Remélem hamar el is költöznek vagy mi megyünk ki párommal hamarabb németbe. De annyira rossz hogy szétszedte a családot mama miatta itt fog maradni egyedül ha rosszul lesz vagy valami észre se veszi senki és mielőtt ő idejött volna apa többet foglalkozott velem most meg semmit. Szerintetek ha leülök velük egy asztalhoz beszélni változik majd valami? Mert volt hogy apának próbáltam mondani de nem foglalkozik vele védi nagyon.
2023. jan. 25. 14:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/108 anonim ***** válasza:
91%
14 éves koromtól magam intézem a ruháim mosását... Próbáld ki te is...
2023. jan. 25. 15:15
 32/108 anonim ***** válasza:
95%
Tipikus gyerekes tini problémázás ez, hiába 20éves a kérdező.
2023. jan. 25. 15:16
 33/108 A kérdező kommentje:
Mamám is szokott mosogatni vagy főzni magának mégis tekintettel van másokra. Ő mindig minden ruhát betesz a gépbe ha mos hogy kevesebbszer kelljen elindítani. Szerinte is gáz amit ez a nő csinál elszakította tőlünk apát mert eléri hogy elköltözzenek innen. Miatta sose leszünk már egy család. Nem tudok hálás lenni neki. Miatta mama egyedül marad engem meg apa lesz@r.
2023. jan. 25. 15:19
 34/108 anonim ***** válasza:
93%

"Apám az új nője mellett"

"apámnak 5 éve van egy másik felesége"

Hát akkor ez már nem is új...még szép, hogy kiáll mellette !

2023. jan. 25. 15:19
 35/108 anonim ***** válasza:
97%
Nyilván nem a dologtalan felnőtt lányával meg anyukával szeretne majd élni, ha már van felesége is. Elköltöznek, ketten szeretnének lenni.
2023. jan. 25. 15:22
 36/108 anonim ***** válasza:
97%
#34 Nem elszakít, de egy házasság akkor egészséges, ha a házastársak között van a legszorosabb kötődés. Anélkül nem lehet normálisan együtt élni, gyereket nevelni stb. Fel kéne nőni. Apád is felnőtt ember és lehet, hogy nem is papucs, attól te még a lánya maradsz, az anyja meg az anyja, de ha minden jól megy, a felesége lesz életének a legnagyobb része a legtovább. Nem kell túldramatizálni, hogy "nem lesztek egy család", főleg, hogy te magad mondtad, hogy alig várod, hogy dobbanthass külföldre. Mégis mit akarsz? Sz*rja le a feleségét, amíg otthon vagy, utána meg csináljon, amit akar?
2023. jan. 25. 15:23
 37/108 anonim ***** válasza:
95%

"Miatta mama egyedül marad"

De te lépsz le Németbe, nem ?

Apád közelebb lesz mamádhoz, mint te....

"elszakította tőlünk apát mert eléri hogy elköltözzenek innen. Miatta sose leszünk már egy család."

Egy családhoz minden tagnak alkalmazkodnia kellene és ha ez nem megy, akkor mindegyik felnőtt tagjának jobb külön, nem ? Hiszen ezért mész el te is, nem? Vagy külön életet csak te élhetsz, de apád nem ?!

38/108 anonim ***** válasza:
95%
Az, hogy anyád 10 éve szrik a fejedre, nem baj, csak az, hogy apádnak új felesege van :D aha.
 39/108 anonim ***** válasza:
93%
Az megvan, hogy apád is kibaszhatná a csupi segged az utcára mint anyád tette, hogy innentől kalap kabát? :D
2023. jan. 25. 15:25
 40/108 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező tényleg ekkora egy szerencsétlenség vagy? Remélem valójában nincsenek ilyen emberek mint te.
2023. jan. 25. 15:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!