Miért kritizál anyum bármit is főzök??
Nem élek vele már 5 éve. Sose tanított főzni, se sütni. Én viszont mindig is néztem a főzős műsorokat, vidiket mit hogyan kell elkészíteni. És idővel egyre jobb lettem.Van egy párom 4 éve vagyunk együtt, ő is és a családja is szereti amit főzök, sütök.
De mikor anyum jön hozzánk, vagy én vittem neki ételt akkor mindig kritizálta, vagy bele se evett.
De pl ha a párom főz na abba aztán tényleg nem hajlandó bele enni.
Már kezd nagyon rosszul esni, és már nincs is kedvem főzni, teljesen elveszi a kedvem.
"és már nincs is kedvem főzni, teljesen elveszi a kedvem."
Beszélgess vele, vagy máshogy szeresd, de ne úgy hogy főzöl neki! Ha a párod kedveli a főztödet, akkor emiatt le ne szokj a főzésről!
Ennyike.
Mért mész házhoz a pofonért? Benned él valami ideális anyakép, de nem: a te anyád nem olyan. Neked nincs jó anyád. És a legjobb, amit magaddal tehetsz, hogy nagy ívben elkerülöd. Ébresztő!
Mért is az anyádnak akarsz megfelelni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!