Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kritizál anyum bármit...

Miért kritizál anyum bármit is főzök??

Figyelt kérdés

Nem élek vele már 5 éve. Sose tanított főzni, se sütni. Én viszont mindig is néztem a főzős műsorokat, vidiket mit hogyan kell elkészíteni. És idővel egyre jobb lettem.Van egy párom 4 éve vagyunk együtt, ő is és a családja is szereti amit főzök, sütök.

De mikor anyum jön hozzánk, vagy én vittem neki ételt akkor mindig kritizálta, vagy bele se evett.

De pl ha a párom főz na abba aztán tényleg nem hajlandó bele enni.

Már kezd nagyon rosszul esni, és már nincs is kedvem főzni, teljesen elveszi a kedvem.

jan. 23. 14:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
97%
Nem kell neki se kaját adni se mondani mit főztél. Sőt találkozni se nagyon kéne.
jan. 23. 14:33
 2/13 anonim ***** válasza:
97%
SOHA ne vigyél neki kaját, ha hozzátok jön, ne adj se te, sem a párod semmit neki.
jan. 23. 14:39
 3/13 anonim ***** válasza:
96%
Ne vigyel kaját és ha megy ne főzz neki. Vagy főzöl és te le ülsz enni pároddal, elé meg raksz pár bolti kekszet aztán helló.
jan. 23. 15:21
 4/13 anonim ***** válasza:
96%
Meg se kínálnám.
jan. 23. 15:45
 5/13 anonim ***** válasza:
53%

"és már nincs is kedvem főzni, teljesen elveszi a kedvem."

Beszélgess vele, vagy máshogy szeresd, de ne úgy hogy főzöl neki! Ha a párod kedveli a főztödet, akkor emiatt le ne szokj a főzésről!

Ennyike.

jan. 23. 15:49
 6/13 anonim ***** válasza:
95%

Mért mész házhoz a pofonért? Benned él valami ideális anyakép, de nem: a te anyád nem olyan. Neked nincs jó anyád. És a legjobb, amit magaddal tehetsz, hogy nagy ívben elkerülöd. Ébresztő!

Mért is az anyádnak akarsz megfelelni?

jan. 23. 16:06
 7/13 anonim ***** válasza:
71%
Más az ízlésük. Engedd el. Nem nekik főzöl.
jan. 23. 16:29
 8/13 anonim ***** válasza:
94%
Ha MINDENKINEK ÍZLIK, csak neki nem, akkor NEM te fözöl rosszul.
jan. 23. 17:05
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert bunkó
jan. 23. 17:23
 10/13 anonim ***** válasza:
88%
Mert nem szeret teged. En befejeznem a kinalgatast, utana a talalkozgatast is vele.
jan. 23. 17:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!