Miért kritizál anyum bármit is főzök??
Nem élek vele már 5 éve. Sose tanított főzni, se sütni. Én viszont mindig is néztem a főzős műsorokat, vidiket mit hogyan kell elkészíteni. És idővel egyre jobb lettem.Van egy párom 4 éve vagyunk együtt, ő is és a családja is szereti amit főzök, sütök.
De mikor anyum jön hozzánk, vagy én vittem neki ételt akkor mindig kritizálta, vagy bele se evett.
De pl ha a párom főz na abba aztán tényleg nem hajlandó bele enni.
Már kezd nagyon rosszul esni, és már nincs is kedvem főzni, teljesen elveszi a kedvem.
Az is lehet, hogy egyszerűen csak nem bírja elfogadni, hogy felnőttél. Nem tőle függsz. Aki tud főzni, és ráadásul jól, az életképes. Legyen az férfi, vagy nő.
Miatta nehogy ne főzz. Főzz azoknak, akik dícsérik. Sőt én a szemébe is mondanám vigyorogva hogy hányan dícsérték.
Nem élsz vele - honnan tudhatná, mit főzöl?
Ja, hogy amikor megy, kajáltatod? Nem kell - ezek után egy rántottát nem kell adj neki, nem még bonyolultabb ételt.
Mondjuk hasonlóan kedves és mindenbe beleszóló, leszóló anyámmal én már tízéve nem beszéltem. Nem még áthívjam hozzánk. 😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!