Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ki vagyok dobva itthonról,...

Ki vagyok dobva itthonról, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tegnap bevallottam itthon, hogy meleg vagyok. Szüleim annyit mondtak hogy oké, majd elmentünk aludni. Ma kb. 11 órakor felkeltem, felöltöztem, lementem a földszintre ebédelni. Már meg volt terítve, le is ültem volna az asztalhoz, mikor anyám kijelentette "aki bu-zi, az kint is egyék!", felküldött összecsomagolni, és el kellett mennem. Most egy havernál vagyok, de nem tudom meddig maradhatok. Mi tévő legyek? még csak középiskolás vagyok, idén végzek. Mi t tennétek a helyemben?

febr. 2. 17:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
96%
Kérj segítséget a gyamugynel.
febr. 2. 17:53
 2/16 anonim ***** válasza:
94%
Húzódj meg valamelyik rokonnál, ha van olyan, aki befogad.
febr. 2. 17:55
 3/16 anonim ***** válasza:
73%
Ez kamu kérdés akarna lenni?
febr. 2. 18:03
 4/16 anonim ***** válasza:
21%
Támogató háttér:) Lehet azért várnék 1-2 napot. Ha nagykorú vagy akkor készülhetsz a tartalmas, kalandokban gazdag életedre ebben az országban. Ha nem vagy nagykorú, akkor segítséget kell kérned a gyámügynél, ha létezik még ilyen intézmény, de lehet érdemes lenne elgondolkodni egy papi képzésen. Az nagy segítség a hozzád hasonló számkivetetteknek.
febr. 2. 18:26
 5/16 anonim ***** válasza:
77%
Gyámügy első körben, ne nekik utalják a családi pótlékot. Utána családban elterjeszteni mit tettek. Ha van olyan családtagod aki befogadna, akkor jó, ha nem ,akkor intézet, még ott is jobb lesz neked mint az ilyen férgesek között.
febr. 2. 18:33
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idős vagy?
febr. 2. 18:37
 7/16 anonim válasza:
90%
Menj vissza az otthonodba ha kiskorú vagy, a szüleidnek is fel kell dolgozniuk bejelentésed. Előbb utóbb elfogadnak hiszen a gyermekük vagy.
febr. 2. 18:43
 8/16 anonim válasza:
87%
#7 Mi Hazánkos vagyok, de ha bejelentené a gyerekem, hogy meleg, akkor sem dobnám ki. Ő még a gyerekem marad. Attól, hogy ő meleg még nem rossz ember. Ennek is van két vége. Van, aki nem veri nagy dobra, a szülei, rokonai, esetleg barátai tudják és ennyi. És van olyan is, aki nőnek képzeli magát, tüntetésre jár, vergődik. Na az utóbbitól ráz ki a hideg. Melegek mindig voltak, az őskorban is. Senkit nem érdekelt. Tehát rossz általánosítás, hogy a Mi Hazánkosok homofóbok, sőt még meleg MHM-es is van.
febr. 2. 18:58
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
#9: nem is állítottam (annak ellenére sem, hogy Novák Előd rendszeresen összemossa a pedofíliát a homoszexualitással), de van aki rendszeresen kiír kérdést erről, és hangsúlyozza, hogy a szülei mihazánkosok, de legalábbis szélsőjobboldaliak.
febr. 2. 19:03
 10/16 anonim ***** válasza:
79%

#9 ő csak annyit mondott, hogy a kérdés kamu, a kérdező rohadtul unatkozik így hülyeségeket talál ki, hogy vitát gerjesszen :)

A mai szülők többsége már magasról tesz rá, hogy a gyereke milyen irányultságú, pláne nem dobnának ki egy kiskorút emiatt (középiskolás a gyerek), ami törvényellenes is amúgy

febr. 2. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!