Ki vagyok dobva itthonról, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tegnap bevallottam itthon, hogy meleg vagyok. Szüleim annyit mondtak hogy oké, majd elmentünk aludni. Ma kb. 11 órakor felkeltem, felöltöztem, lementem a földszintre ebédelni. Már meg volt terítve, le is ültem volna az asztalhoz, mikor anyám kijelentette "aki bu-zi, az kint is egyék!", felküldött összecsomagolni, és el kellett mennem. Most egy havernál vagyok, de nem tudom meddig maradhatok. Mi tévő legyek? még csak középiskolás vagyok, idén végzek. Mi t tennétek a helyemben?febr. 2. 17:52
2/16 anonim válasza:
Húzódj meg valamelyik rokonnál, ha van olyan, aki befogad.
4/16 anonim válasza:
Támogató háttér:) Lehet azért várnék 1-2 napot. Ha nagykorú vagy akkor készülhetsz a tartalmas, kalandokban gazdag életedre ebben az országban. Ha nem vagy nagykorú, akkor segítséget kell kérned a gyámügynél, ha létezik még ilyen intézmény, de lehet érdemes lenne elgondolkodni egy papi képzésen. Az nagy segítség a hozzád hasonló számkivetetteknek.
5/16 anonim válasza:
Gyámügy első körben, ne nekik utalják a családi pótlékot. Utána családban elterjeszteni mit tettek. Ha van olyan családtagod aki befogadna, akkor jó, ha nem ,akkor intézet, még ott is jobb lesz neked mint az ilyen férgesek között.
7/16 anonim válasza:
Menj vissza az otthonodba ha kiskorú vagy, a szüleidnek is fel kell dolgozniuk bejelentésed. Előbb utóbb elfogadnak hiszen a gyermekük vagy.
8/16 anonim válasza:
#7 Mi Hazánkos vagyok, de ha bejelentené a gyerekem, hogy meleg, akkor sem dobnám ki. Ő még a gyerekem marad. Attól, hogy ő meleg még nem rossz ember. Ennek is van két vége. Van, aki nem veri nagy dobra, a szülei, rokonai, esetleg barátai tudják és ennyi. És van olyan is, aki nőnek képzeli magát, tüntetésre jár, vergődik. Na az utóbbitól ráz ki a hideg. Melegek mindig voltak, az őskorban is. Senkit nem érdekelt. Tehát rossz általánosítás, hogy a Mi Hazánkosok homofóbok, sőt még meleg MHM-es is van.
9/16 anonim válasza:
#9: nem is állítottam (annak ellenére sem, hogy Novák Előd rendszeresen összemossa a pedofíliát a homoszexualitással), de van aki rendszeresen kiír kérdést erről, és hangsúlyozza, hogy a szülei mihazánkosok, de legalábbis szélsőjobboldaliak.
10/16 anonim válasza:
#9 ő csak annyit mondott, hogy a kérdés kamu, a kérdező rohadtul unatkozik így hülyeségeket talál ki, hogy vitát gerjesszen :)
A mai szülők többsége már magasról tesz rá, hogy a gyereke milyen irányultságú, pláne nem dobnának ki egy kiskorút emiatt (középiskolás a gyerek), ami törvényellenes is amúgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!