Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Túl jó vagyok, ha azt mondom,...

Túl jó vagyok, ha azt mondom, azért nem megyek el itthonról, mert a szüleim nem engednek? (23/L)

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez gáz, nem kell ezért leszólni mindennek, de nem mindenkinek adatik meg a lehetőség, főleg vidéken, hogy kb. csak úgy elköltözzön. Úgy, hogy a szülei eddig kiszolgálták, "csak az ő kicsi lányuknak ne essen baja". Na meg persze egy pasi sem akadt, akinek tetszett volna. Azt miért nem tudja megérteni senki, hogy én sem akarok fájdalmat okozni nekik, de egyszerűen nem bírom már ezt a légkört. Szépen meg kérlek titeket, aki csak egy bántó megjegyzést tud hagyni, inkább ne is írjon semmit. Ő nem nyer vele, én meg csak, mint egy vadidegen, rágom magam miatta. Hol éri ez meg neki?

2023. dec. 28. 02:43
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
96%
Ha dolgozol (sajat jovedelem) akkor hajra. 23 evesen ideje elni.
2023. dec. 28. 02:52
 2/30 anonim ***** válasza:
83%
Ennyi idősen tényleg nincs akadálya.
2023. dec. 28. 03:12
 3/30 anonim ***** válasza:
14%
Picit fogyj le, kezdj sportolni lassan. Aztán lesz barát. Utána könnyebb. Hajrá
2023. dec. 28. 03:26
 4/30 anonim ***** válasza:
100%

A helyzetet értem, de a kérdésedet nem. Miért vagy túl jó, ha azt mondod, hogy azért nem mész el, mert...?

Kinek mondod és ezért miért lennél jó?

Adott a helyzeted, amiből nehéz kilépni, de ha akarsz és teszel érte, akkor talán ki tudsz. Kérdés, hogy mennyire akarod és milyen erőforrásaid vannak a változtatásra. De hogy kinek mondasz bármit is és ezért miért lennél jó vagy rossz, azt nem értem.

2023. dec. 28. 06:12
 5/30 anonim ***** válasza:
87%
Számomra sem világos a kérdés.Elmenni otthonról alatt azt érted hogy elköltözni?Mert az olyan könnyű huszonpár évesen.Ja nem,nem az.Az élet szívás,ha nincs 8 diplomád meg havi 1 millás fizud.
2023. dec. 28. 06:19
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Az egy teljesen rossz irány, hogy egy rossz helyzetből, amit nem Te választottál, erkölcsi fölényt kovácsolj.
2023. dec. 28. 06:47
 7/30 anonim ***** válasza:
92%
Mi a kérdés?
2023. dec. 28. 07:06
 8/30 anonim ***** válasza:
94%
#7 hát önigazolást keres a kérdező, csak épp teljesen rossz logika alapján. Nem a "jó" a legkifejezőbb jelző az ilyen emberre.
2023. dec. 28. 07:12
 9/30 anonim ***** válasza:
66%
Hát míg otthon élsz ne is várj normális kapcsolatot, a mamahotelt nem szeretik se a pasik se a nők.
2023. dec. 28. 07:13
 10/30 anonim ***** válasza:
88%
Azt nem értem, miért lennél ettől "jó"... Nem tudod, mit jelent a jóság fogalma - nézz utána, semmi köze ahhoz, hogy az ember 23 évesen úgy engedelmeskedik a szüleinek, mintha kisgyerek lenne. Szerintem a kifejezés, amit keresel, inkább az "infantilizmus".
2023. dec. 28. 07:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!