Hogyan szökjek meg itthonról mert menni akarok buliznii de a szüleim nem engednek és ha azt mondom hogy bartnőimnél alszok akkor felhivnának vagy pedig elsem engednek. Mert egyszer már elszöktem és lebuktam kérek mindenkit adjatok tippeet? .
Szia!
Ha van legjobb barátnőd beszéld meg vele, hogy falazzon neked. Hívja fel a szüleid, vagy menjen el hozzátok és kérjen el. Akkor szüleid is látni fogják, hogy tényleg ott leszel valakinél. Ő meg a szüleinek tudja azt mondani, ha esetleg tényleg felhívják őket is, hogy igen, ott vagy, csak épp fürdesz, x idő múlva vissza hívod őket. Sok szerencsét! :)
Sehogy! Maradj a valagadon! Ha szüleid nem engednek el annak oka van.
És előbb írni tanulj meg , aztán akarj bulizni...
Tudom, hogy ez most nem vigasztal, de évek múlva meg fogod érteni, hogy mitől féltettek a szüleid...sajnos van mitől:(
Egy valamit viszont jegyezz meg: a szüleidet soha ne akard becsapni! Ők neveltek, ők etettek, ők féltenek még most is.
Szerintem sokkal fontosabb, hogy a szüleiddel jó kapcsolatod legyen, mint egy nyamvadt kis buli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!