Túl jó vagyok, ha azt mondom, azért nem megyek el
itthonról, mert a szüleim nem engednek? (23/L)
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez gáz, nem kell ezért leszólni mindennek, de nem mindenkinek adatik meg a lehetőség, főleg vidéken, hogy kb. csak úgy elköltözzön. Úgy, hogy a szülei eddig kiszolgálták, "csak az ő kicsi lányuknak ne essen baja". Na meg persze egy pasi sem akadt, akinek tetszett volna. Azt miért nem tudja megérteni senki, hogy én sem akarok fájdalmat okozni nekik, de egyszerűen nem bírom már ezt a légkört. Szépen meg kérlek titeket, aki csak egy bántó megjegyzést tud hagyni, inkább ne is írjon semmit. Ő nem nyer vele, én meg csak, mint egy vadidegen, rágom magam miatta. Hol éri ez meg neki?
Nem tartanak otthon, de neked igazából így kényelmes és ehhez kellene a külső megerősítés?
Mert akkor rossz úton jársz. Ha nem jó otthon, és van pénzed rá, akkor fogd magad és költözz el, nem a szomszéd utcába, ha ott nincs lehetőség (ami egyévként nyilván van, különben nem lenne munkád, pénzed), akkor egy városba albérletbe
2023. dec. 28. 10:05
22/30 anonim válasza:
Nem vagy jó. Rossz sem. Eszköztelen vagy, önbizalomhiányos. Homokba dugod a fejed, mert a valóság fájdalmas. A tehetetlenséged.
A valóság az, hogy el lehet menni kb. bárhová. Az, hogy nem tudsz, hazugság olyan értelemben, hogy a fejedben lévő gátak akadályoznak csak. Semmi más.
2023. dec. 28. 10:50
23/30 anonim válasza:
Hát ha a jót úgy kell érteni, hogy szófogadó jó gyerek, aki azt teszi, amit a szülei mondanak, akkor igen, gyerek vagy még.
Keress olyan tanulni vagy dolgoznivalót, amihez el kell költöznöd, akár valami koli szerű szállásra is. Neked már az is egy lépés lesz előre, ha sose laktál máshol.
2023. dec. 28. 11:15
24/30 anonim válasza:
Nagyon elvitte a kérdésedet más irányba a körítés, például hogy ha azt mondod, meg hogy túl jó vagy-e, meg hogy a vadidegennek hol éri meg a bántó megjegyzés. Nem tudod mit akarsz, de még a kérdésedet se tudtad pontosan megfogalmazni. Vagy mégiscsak tudod, hogy mit akarsz, csak nem mered meglépni. Nincs hova menned? Bökj rá a térképre, ha annyira mehetnéked van, próbálj szerencsét.
2023. dec. 28. 11:28
25/30 anonim válasza:
"nem engednek".
23 éves vagy
1. nem kell otthon élni, vagy
2. rá kell verni az asztalra, és KÖZÖLNI, elmegyek xy-hoz, ekkor érkezem - és elmenni
Nem "jó vagy", hanem szolgalelkű, aki nem képes felnőni és kiállni magáért.
2023. dec. 28. 12:50
26/30 anonim válasza:
Mi az hogy nincs hova menned? A te országodban nincs albérlet?
2023. dec. 28. 13:36
27/30 anonim válasza:
25ös, a mamahotelben csak ne csapkodja az asztalt meg közölgessen mert el lehet ám költözni.
2023. dec. 28. 13:37
28/30 anonim válasza:
Bizony! El lehet költözni...
2023. dec. 28. 21:41
29/30 anonim válasza:
Miért lenne "gáz" 23 évesen a szülőknél lakni? És miért lennél attól "túl jó", hogy még ott laksz? Ez egyáltalán nem ritka, főleg vidékies, családi házas övezetben.
2023. dec. 28. 22:27
30/30 anonim válasza:
27-es, tudom, de normális családban azért egy 23 éveset nem kezelnek gyerekként, csak mert pl egyetem miatt otthon kell éljen.
De van, aki olyan hlye, hogy képtelen kamaszként elkezdeni a leválást, na ezek azok, akik még 22 évesen is gyerekszerepben tetszelegnek, mert ŐK abban hagyták magukat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!