Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan költözhessek el itthonr...

Hogyan költözhessek el itthonról hogyan kezdjek bele az életbe?

Figyelt kérdés

Van egy házunk 3 an élünk

Örököltünk egy házat

Az anyám elhunyt a nagyi elhunyt a papi elhunyt

Testvéreimmel egyre rosszabb a kapcsolatunk ma pl 1 szelet kolbászért kötött belém és vagy 2 órán keresztül vertük szét egymást ilyen kis dologért

Munkahelyem nem igazán van csak alkalmi melóm van amiből keveset keresek sajnos a magatartási problémák miatt sok évet kihagytam az iskolából így jelenleg esti tagozaton tanulok felnőttképzésen így végzettségem se nagyon van

Mit tudtok ajánlani munkát amiből el tudnám magam tartani ne csak enni inni tudjak belőle és nem kell hozzá semmi extra?

Az a baj itthon mindenki idegbeteg egyre rosszabb mindenkinek az elmeállapota én meg le akarok lépni ebből a közegből

Csak sajnos még kb van 1 millió forint tartozásom az állam felé aztis szép lassan törlesztgetem de nem jutok előbbre hisz jönnek az újabb és újabb fizetési felszólítások

20 éves vagyok amúgy

okt. 28. 12:29
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
93%
Kereskedelem, vendéglátás, futárkodás. Mindig van munka.
okt. 28. 12:38
 2/25 anonim válasza:
96%
Fiatal vagy, valójában a lényeg az lenne, hogy normális munkahelyed legyen, ami által rendszeres havi jövedelmed lesz. Mivel nincs végzettséged, így nem nagyon tudsz válogatni, de nyilván akármit nem kell elvállalni. Ha van a környékeden valamilyen gyár, akkor ott szétnézhetsz. Ha van fizetésed, akkor el lehet gondolkodni azon, hogy kiveszel egy albérletet vagy csak egy szobát kezdetben.
okt. 28. 12:40
 3/25 A kérdező kommentje:
Az a baj itt pesten egy havi fizetésből nem igazán fér ki az albérlet meg a rezsi egyszerre mert jelenleg 210 000 forintot keresek sajnos ennek a dupláját kellene hogy el tudjam kezdeni
okt. 28. 12:56
 4/25 anonim ***** válasza:
85%
3: esetleg epitkezesen probalhatnad. Vagy ahogy irtak, futar.
okt. 28. 14:22
 5/25 A kérdező kommentje:

Építkezésre jelnleg azért nem mehetek mert volt egy kéztörésem amiből nem gyógyultam fel teljesen így sajnos nem emelhetek nehezet

Árufeltöltőnek mennék el de nem jeleztek vissza szinte soha

okt. 28. 14:29
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
5: szegeny, hat igy nem konnyu! Esetleg nezz szet, mi fizet olyan 3-400 netto korul, amit el tudnal vegezni. Valamelyik gyar? Sok helyen szallast is adnak.
okt. 28. 14:32
 7/25 anonim ***** válasza:
94%
Ha örököltetek ingatlant, adjátok el és osszátok el a pénzt. Segítene törleszteni az adósságodat, meg jól jönne az életkezdésben. Erről beszéltetek?
okt. 28. 14:55
 8/25 anonim ***** válasza:
94%
Egyebkent szerintem is az lenne a legjobb, amit a 7. ir.
okt. 28. 14:59
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is adjátok el a házat. Csak gyilkoljátok ott egymást. Mindenki megkapja a pénzét és mehet amerre akar.
okt. 28. 15:25
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Normális végzettség nélkül nem fogsz olyat találni amiből elvit tudsz fizetni és fenntartani magad. Ha meg még szórakozni is akarsz akkor pesten kell 500 nettó minimum.
okt. 28. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!