Hogyan költözhessek el itthonról hogyan kezdjek bele az életbe?
Van egy házunk 3 an élünk
Örököltünk egy házat
Az anyám elhunyt a nagyi elhunyt a papi elhunyt
Testvéreimmel egyre rosszabb a kapcsolatunk ma pl 1 szelet kolbászért kötött belém és vagy 2 órán keresztül vertük szét egymást ilyen kis dologért
Munkahelyem nem igazán van csak alkalmi melóm van amiből keveset keresek sajnos a magatartási problémák miatt sok évet kihagytam az iskolából így jelenleg esti tagozaton tanulok felnőttképzésen így végzettségem se nagyon van
Mit tudtok ajánlani munkát amiből el tudnám magam tartani ne csak enni inni tudjak belőle és nem kell hozzá semmi extra?
Az a baj itthon mindenki idegbeteg egyre rosszabb mindenkinek az elmeállapota én meg le akarok lépni ebből a közegből
Csak sajnos még kb van 1 millió forint tartozásom az állam felé aztis szép lassan törlesztgetem de nem jutok előbbre hisz jönnek az újabb és újabb fizetési felszólítások
20 éves vagyok amúgy
Építkezésre jelnleg azért nem mehetek mert volt egy kéztörésem amiből nem gyógyultam fel teljesen így sajnos nem emelhetek nehezet
Árufeltöltőnek mennék el de nem jeleztek vissza szinte soha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!