Hogyan költözhessek el itthonról hogyan kezdjek bele az életbe?
Van egy házunk 3 an élünk
Örököltünk egy házat
Az anyám elhunyt a nagyi elhunyt a papi elhunyt
Testvéreimmel egyre rosszabb a kapcsolatunk ma pl 1 szelet kolbászért kötött belém és vagy 2 órán keresztül vertük szét egymást ilyen kis dologért
Munkahelyem nem igazán van csak alkalmi melóm van amiből keveset keresek sajnos a magatartási problémák miatt sok évet kihagytam az iskolából így jelenleg esti tagozaton tanulok felnőttképzésen így végzettségem se nagyon van
Mit tudtok ajánlani munkát amiből el tudnám magam tartani ne csak enni inni tudjak belőle és nem kell hozzá semmi extra?
Az a baj itthon mindenki idegbeteg egyre rosszabb mindenkinek az elmeállapota én meg le akarok lépni ebből a közegből
Csak sajnos még kb van 1 millió forint tartozásom az állam felé aztis szép lassan törlesztgetem de nem jutok előbbre hisz jönnek az újabb és újabb fizetési felszólítások
20 éves vagyok amúgy
De már kitették a szűrömet az összes iskolából legutóbb azért mert a dolgozatra Oroszországot éltető orosz szövegeket és a kijevi rezsim elleni különleges hadművelet iránti teljes támogatásomat fejeztem ki mind a Wagner csoport mind a reguláris erők iránt különösen a Kadiroviták a csecsen speciális erők iránt
Barátkozok de 99% uk nagyon felszínes csak a ruhák a márkák a párkapcsolatok a trendek érdekli a legtöbb embert engem ez hidegen hagy
Én berúgni szeretek és politizálni de csak interneten tudok hisz a barátaim közül talán 1-2 vevő erre de ők sosem érnek rá kijönni vagy csak ritkán persze mindennap kimegyek a füves 15 éves tömeggyerekekhez akik nagyrésze nem csipáz annyira csak egy kicsit
de imádom betalálni őket megutogatni a bartosista mutatványaimat mert amúgy én is performansz művész vagyok
Dolgozni sem dolgozhatok ha egszerűen nem vesznek fel sehova
Élvezem amit szeretek csak nincs sok pénzem rá élvezem a borozgatásokat de nagyon felment az ára
Vedd fel a fiataloknak mostanában adható, szabad felhasználású 4 millát.
Igy használd fel:
1.)Fizesd ki az 1 millás tartozásodat (gondolom annak elég borsos a kamata. Ezzel már sokat spórolsz.)
2.)Iratkozz be valami suliba, szerezz egy jó szakmát.Vedd komolyan. A tanulásba fektetett pénz mindig többszörösen megtérül.
Máris jobb fizetésért mehetsz dolgozni.
A maradék pénzt tedd állampapírba.
Csak tanulással tudsz egyről a kettőre jutni. Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!