Mit csináljak hogy apához költözhessek?
Figyelt kérdés
A szüleim elváltak és csak anyàval lakok most ezért, de én inkább apával szeretnék. Csak anyu számára egyértelmű volt hogy vele jövök, meg sem kérdezett.. Apa benne lenne hogy vele lakjak, ha anyával nem akarok. Megbeszéltem vele. Anyàval is megpróbáltam de ő nem engedi hogy elköltözzek. Pedig màr minde t mondtam neki szépen is meg csúnyàn is. Mit csináljak? Meg se hallgat ha errôl kezdek beszélni.. Már gondoltam hogy egyszerűen fogom magam és lelépek apàhoz de így úgyis visszarángatna.. rà kellene valahogy beszélni hogy engedje. De nem tudom hogyan. Ez lehetetlen. Segítsetek! Mit tehetek ilyenkor? Nem akarok tovàbb vele élni:(
12/L
2014. aug. 20. 01:11
1/3 anonim válasza:
Miert nem akarsz anyukáddal elni? Egyebkent szerintem apukádnak kene tennie valamit.
2/3 anonim válasza:
Annak nyilván oka van, ha anyukádhoz kerültél.
Miért szeretnél apukáddal élni?
3/3 A kérdező kommentje:
Azért kerültem anyához mert ő azt akarta. Apa meg beleegyezett. De felőle hozzá is mehetek csak anya mondom nem engedi. De nem akarok anyàval lenni. Én mindig apával voltam eddig is otthon, meg bármit csináltunk, bárhova mentünk, imàdom apát. Vele tudok beszélgetni meg hülyéskedni. Ès ő legalàbb meghallgat, bármit mondok. Anya viszont nem, vele mintha a falnak beszélnék. De amúgy sem nagyon mondk el neki semmit mert nem bízok benne meg nem is érdekli. És vele semmit sem lehet csinálni. Nem is figyel rám sose. Meg nem enged semmit. Mármint nem akarok semmi durvát csinálni de azt sem engedi meg hogy nyáron a baratnőmnél aludjak vagy hogy csak elmenjünk a városba sétàlni. Néha azt se hogy apàhoz menjek. Mindig nekem kell takarítani mindent mert anya épp nem ér rá mert neki a pasijával kell lennie -.- akit nagyon utàlok de állandóan itt van nàlunk és anyàval mindent csinálnak előttem.. csókolóznak összevissza ölelgetik egymást és mindenféle ilyen kis "édes" szerelmes dolgookat csinálnak. Engem nagyon zavar, nem akarom látni. És mondtam anyának is hogy lécci ne előttem de ugyanúgy csinálja. Meg idegesít hogy tudom hogy este az ágyban azt csinálják.. egyszer bementem egy pillanatra és megláttam de ők észre se vették. Ès undorítóak így együtt. Meg van hogy ki se merek este meni a szobàmból mert tudom hogy azt csinálják és épp kint a nappaliban vagy volt hogy a konyhában.. miért nem tudnak inkábaanya barátjánál lenni?? Amúgy se akarom anyát mással lenni, de főleg nem ezt az embert. Miatta váltak el, anya megcsalta apát ezért is haragszok rá. Meg amúgy sem szeretem ezt az embert mert nem valami kedves velem főleg ha anya nincs a szobában.. Szóval apához akarok menni. De hogyan?
2014. aug. 20. 09:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!