Felnőtt lányom régebben közölte velem, hogy ő alapvetően nem szívesen jön haza látogatóba, csak úgy gondolja, hogy a havi egyszeri rövid találkozás gyermeki feladata. Tegnap is így tette, a barátjával jöttek, alapvetően ebédre, kb. 3 órát voltak itt. Beszélgetni nem volt kedve, csak tőmondatokat használt. A barátja figyelmeztette, hogy válaszoljon normálisan. Este írtam neki, hogy örültem, hogy láttam, de csak kötelességből ne jöjjön, csak, ha nyitott a beszélgetésre, nem fogok megsértődni, ha ritkábban találkozunk. Kb. 60 kiló.éterre lakik tőlünk. Egyébként telefonon sem beszélgetünk, mondván nem történik vele semmi. Mit gondoltok, fog ez változni? Jól kezelem a helyzetet?
Persze. Nem kell erőltetni, ami nem megy. Nem kedvel téged, gyanítom, hogy el tudná mondani mi az oka erre. Valszeg nem azzal foglalkozik, ami téged érdekelne. A gyerekekkel való kapcsolattartás nem mindig egyszerű, sokaknak van vele problémája.
febr. 2. 18:23
2/24 anonim válasza:
Nem, nem valószínű hogy változni fog. Az én gyerekem is ilyen, bár ő még itthon el. Innen nézve ha valaha elkoltozik, nagyon ritkán fogom látni. Ez van, ezt kell elfogadni,
febr. 2. 18:25
3/24 anonim válasza:
Szerintem tök jól kezeled:) ilyenkor ez a legtöbb amit tehetsz
febr. 2. 18:25
4/24 A kérdező kommentje:
Nagyon más az életszemléletünk, elég sok konfliktus volt köztünk kamaszkorában. Már 8 éve önálló életet él, ezalatt voltak jobb és rosszabb időszakok. Most új kapcsolata van, ok csalódás után rendes srácot talált, látszik, hogy boldog, aminek örülök. Viszont, talán a rózsaszín köd miatt, mellőz engem.
febr. 2. 18:31
5/24 anonim válasza:
Anyám előtt engem biztos nem figyelmeztetne a párom. 😃
febr. 2. 18:34
6/24 anonim válasza:
5
Ha bunkó lennél, megtenné
febr. 2. 18:42
7/24 anonim válasza:
Akkor többé már nem a párom
febr. 2. 18:47
8/24 anonim válasza:
Inkább süllyedjen el, hogy még a párja sem bírja nem szóvá tenni a stílusát. Ez nagyon alja szint.
És te sem vagy köteles eltűrni egy flegma pcsát az asztalodnál, kérdező. Akkor sem, ha a gyereked. A harmadik foghegyes tőmondatos visszadumánál szóltam volna legkésőbb, hogy vagy megtisztel egy normális válasszal vagy lehet távozni, mert ebben a házban így nem kommunikálunk a másikkal egy családi ebéd alatt. És nem kell ingyen zabára jönni “kötelességből” meg hogy ne legyen ciki a pasija előtt.
febr. 2. 23:33
9/24 anonim válasza:
Kérdezö én igy akkor viselkedek valakivel ha tett rola hogy igy viselkedjek vele.megbántott stb.
Anyám tett rola hogy minimalista közlésem legyen felé vagy IS max a jó dolgokat mondom El neki súlyosabb dolgokat nem .
Ja és ez 23 éve igy müködik.
Barátaim többet tudnak AZ életem Minden mozanatárol Mint anyám.
febr. 3. 05:21
10/24 anonim válasza:
Szerintem magát járatta le, a barátja is azért szólt rá mert cikibek érezte. Ha nem szeret menni, ne menjen.
Ez hogy elmegy, hozzád se szól, játssza az eszét..elég nevetséges hülye gyerek stílus.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.