A lányom csak kőtelességből jár haza?
Figyelt kérdés
Felnőtt lányom régebben közölte velem, hogy ő alapvetően nem szívesen jön haza látogatóba, csak úgy gondolja, hogy a havi egyszeri rövid találkozás gyermeki feladata. Tegnap is így tette, a barátjával jöttek, alapvetően ebédre, kb. 3 órát voltak itt. Beszélgetni nem volt kedve, csak tőmondatokat használt. A barátja figyelmeztette, hogy válaszoljon normálisan. Este írtam neki, hogy örültem, hogy láttam, de csak kötelességből ne jöjjön, csak, ha nyitott a beszélgetésre, nem fogok megsértődni, ha ritkábban találkozunk. Kb. 60 kiló.éterre lakik tőlünk. Egyébként telefonon sem beszélgetünk, mondván nem történik vele semmi. Mit gondoltok, fog ez változni? Jól kezelem a helyzetet?febr. 2. 18:19
21/24 anonim 

válasza:

20
Ugyanígy vagyok én is az én gyerekemmel. Szeretem, de nem kedvelem. Ha nem a gyerekem lenne, nem keresném a társaságát, annyira mások vagyunk.
22/24 A kérdező kommentje:
A kapcsolatunk olyan, mint ahogyan a 20-as írta. Most úgy érzem, csak nekem fontos a normális viszony, neki nem. Ezt azzal is magyarázom, hogy most végre van egy jól működő, támogató párkapcsolata, így még annyira sem vagyok fontos, mint régebben. Ha borítani akarnék, akkor látványosabban fejeztem volna ki a nemtetszésemet, de akkor talán még jobban elvágnám a visszautat, amiben azért még reménykedem.
febr. 4. 17:41
23/24 anonim 

válasza:

Szerintem nincs azzal baj, ha a teljesen más személyiség miatt nem vagytok nagyon közelállók meg nem nagyon tudtok közös programokat szervezni, DE!
Egy családi ebéden vagy hajlandó normális hangnemben kommunikálni vagy nem kell jönnie, ebben teljesen egyetértek a kérdezővel. A flegma foghegyről vakkantgatást a kamasztól sem tűröm el, nemhogy egy felnőttől. Alap emberi tisztelet valaki asztala felett, megvendégelve normálisan válaszolni a másik érdeklődésére.
24/24 anonim 

válasza:

Én is kb kötelességből mentm ritkán.
Tett róla, hogy ne akarjak menni. Bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!