Miért nem szabályozzák törvényileg, hogy a Magyar Nemzeti Himnusznál fel kelljen állni?
Néztük tegnap kivetítőn a meccset, aztán van ilyen jevohás kis ratyi aki nem állt fel a himnusznál, vallási okokból (aztán végül felállítottuk mi).
Miért nem írja elő a Fidesz, hogy fel kelljen állni? Én hazaárulásnak tekinteném ha valaki az idióta bálványa miatt nem tiszteleg amikor a nemzeti himnusz szól
Tegnap én itthon tv-ből néztem a meccset és bár felálltam, de nem a Himnusz miatt hanem azért, hogy a kezembe vegyem a komótról a sört.
Ettől függetlenül nem gondolnám magam hazaárulónak.
Ez a tegnapi sokkoló 0:3-as vereség előtt történt?
Egyébként igazad van, az oroszoknak eladott atomreaktor nem hazaárulás, a demokrácia totális leépítése nem hazaárulás, az EU folyamatos bomlasztása nem hazaárulás, a tandíj bevezetése a felsőoktatásban nem hazaárulás, a soksoktízezer covid halott nem hazaárulás, a kínának eladott egyetem nem hazaárulás, a magánkézre adott közjavak nem merítik ki a hazaárulás fogalmát.
Csak ha valaki úgy gondolja, a himnusznál nem áll fel.
Te meg ezen problémázol. - Nos ez utóbbi a rossz iskola, asszem.
Ha a Himnuszra nem felállás hazaárulás lenne, akkor:
Ha Jehova Tanúi nem állnak fel a Himnusz alatt, akkor nem követnek el hazaárulást, mivel az ő hazájuk nem az az ország, aminek állampolgárai, hanem Jehova országa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!