A munkáltató törvényileg milyen mértékben szabályozhatja a foglalkoztatott szabadidőd tevékenységeit, a koronavírusra való tekintettel?
Nyugi,én nem vagyok nővér,de két és fél hónapja ezt csinálom (kesztyű nélkül).
Ki lehet bírni.
Amúgy ne..mindegy,mit követtél el,de sztm sajna,benne van a pakliban,ha ez megállapodás része volt.
Szerintem nem, mert egészségügyi sétát lehet tenni, sportolni lehet a távolságok betartásával. Ezekre lehet hivatkozni.
Hüle példa, de a rabokat is kiengedik egy órára a cellából.
Tesóm katona, fél órán belüli közelségben kell tartózkodnia a munkahelyétől a vírushelyzet miatt.
Nem tudom, te mit és hogyan szegtél meg, mert ezt nem pontosítottad. Nem viseltél maszkot, kesztyűt, vagy tettél egy egészségügyi sétát? Látott valaki? Egyébként a lakóitok vélhetően kockázati csoportba tartoznak, ezért kell fokozottabb elővigyázatosság a részetekről. Ha neked ez problémát okoz, érdemes lenne elgondolkodnod a pályamódosításon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!